30 november 2015

iFunConcept: iPhone 7 zonder behuizing en thuisknop

concept van iPhone 7 zonder thuisknop

De iPhone 6s is nog maar net uit, maar de geruchten over de opvolger zijn al volop in omloop. Zo zou de nieuwe generatie iPhone misschien wel geen thuisknop of behuizing bevatten, tenminste als we onderstaand concept van DeepMind mogen geloven.

In dit concept zie je een iPhone zonder behuizing waarvan de voorkant alleen maar uit een scherm bestaat. Er is geen fysieke thuisknop meer aanwezig, deze zit verwerkt in het scherm samen met Touch ID. Een voorkant volledig vervaardigd uit een scherm heeft zijn voor-, maar zeker ook nadelen.

iPhone 7 concept zonder behuizing

Fullscreen apps zien er handig uit, maar al snel zullen je vingers in de wegzitten. Desalniettemin is het een leuk concept en wie weet, in onderstaande video kun je het concept van iPhone 7 met iOS 10 bekijken.

De laatste geruchten

Volgens de laatste geruchten zou Apple de 3,5mm hoofdtelefoon-aansluiting willen verbannen in de iPhone 7, hierdoor kan de iPhone nog dunner worden en zul je hoofdtelefoons draadloos of via de lightning-poort moeten aansluiten.

Voorlopig zal Apple nog wel bij het LCD-scherm blijven, een OLED-scherm kunnen we volgens de geruchten pas in 2018 verwachten.


Reacties


 • Harold Bosch

  30 november 2015 om 19:46

  Voor mij hoeft ie niet dunner……

 • Nanne Dijkstra

  30 november 2015 om 19:54

  Het is de volgende stap die ze moeten maken, dunner hoeft voor mij niet maar wanneer alles in het scherm wordt geïntegreerd krijgt de iPhone een mooi formaat. Om de iPhone 7 een succes te maken zal er meer moeten veranderen dan alleen een betere camera en een betere processor, anders kan je ook wel je iPhone 6 of 6s houden.

 • Chris Laarman

  1 december 2015 om 9:02

  Alles in het scherm zou ik mooi vinden: ik houd meer van tiptoetsen dan van mechanische knoppen.

  Samen met het verdwijnen van de telefoon-aansluiting en (wat mij betreft) de overige knoppen komt het toestel dan ook verder in de richting van waterdicht.

Een reactie toevoegen: