25 november 2015

iFunDome, Apple Watch en iPhone dock in één!

dome dock kickstarter

Vorige week bracht Apple opeens een eigen Apple Watch dock uit waarmee je eenvoudig je Apple Watch kunt opladen in twee verschillende standen. Het stukje plastic ziet er misschien futuristisch uit, het kan maar vrij weinig en is best prijzig.

Defined Corp dacht 'dit kan beter' en we zijn eerlijk, dit is gewoon beter. Met de 'dome' kun je niet alleen je Apple Watch opladen, maar tegelijk ook je iPhone. Dit zou best wel eens het ideale accessoire op je nachtkastje of bureau kunnen worden.

Uiteraard kun je de Apple Watch liggend of in nachtstandmodus opladen. De iPhone laadt staand op en past met een case in de dome. Deze dock zal beschikbaar komen in de kleuren roségoud, goud, spacegrijs, zilver en zwart. De dome is vervaardigd uit stevig aluminium is 2 cm hoog en weegt met zijn 24cm diameter ongeveer 235 gram.

Dome stand iphone watch

De dome kun je helaas nog niet kopen, want het gaat om een Kickstarter project. De makers hopen april 2016 te kunnen leveren. Op moment van schrijven zijn er nog een paar 'Early Bird' exemplaren beschikbaar voor $49 per stuk. De verkoopprijs zal rond de $69 bedragen. Interesse? Dan kun je dit Kickstarter project steunen of zelf een exemplaar aanschaffen. Klik hier voor meer info.Bekijk ook: De officiële Apple Watch Dock van Apple


Reacties


Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!