3 februari 2017

iFunDesigned by Apple in California, video toont iedere bladzijde van het €299 dure boek

Designed by Apple in California fotoboek

Apple heeft een eigen boek uitgebracht om de verjaardag van 20 jaar Apple-design te vieren. Verwacht geen roman of biografie, want het gaat om een fotoboek genaamd "Designed by Apple in California". Aan de hand van 450 foto’s wordt het verhaal van 20 jaar Apple-design vertelt. Uiteraard worden naast foto's ook korte omschrijvingen gegeven over de materialen, technieken en bepaalde producten.

Het boek is ondertussen ook te koop in Nederland (klik hier), aanvankelijk was het boek alleen verkrijgbaar in bepaalde landen. Het design-boek is beperkt verkrijgbaar in bepaalde Apple Stores in deze landen. Klik hier voor meer informatie. Wie het boek wil hebben moet wel beschikken over een dikke portemonnee. Voor € 199 koop je de kleine-versie (25 x 32cm), de grote versie (33 x 41cm) kost € 299.

Designed by Apple in California fotoboek van 299 euro

Video toont iedere bladzijde van het 'Designed by Apple in California' fotoboek

Voor degene die het boek niet willen hebben, maar wel er even in willen kijken kunnen dat gewoon online doen. Op YouTube vind je tal van video's die iedere bladzijde van het fotoboek tonen. Hieronder vind je de video van EverythingApplePro terug die iedere pagina laat zien. Ook al is het een erg duur boek, het is stiekem wel een collectors item.

Lees ook: iPhone 7 vergeleken met de originele iPhone (1e generatie)


Reacties


  • Marco Schreijen

    30 november 2016 om 15:09

    Beetje mosterd na de maaltijd…Vorig jaar werd ‘Iconic’ uitgebracht…net zo mooi en veel goedkoper…. http://iconicbook.com/work/

  • Jan Willem

    30 november 2016 om 15:47

    Apple is zelfs nog in staat 7500 dollar te vragen voor een door Jobs verbogen paperclip. Bij wijze van spreke dan…

Een reactie toevoegen: