30 augustus 2013

iFunGouden iPhone 5S duikt op in verschillende video’s

goudiconNaast een zwarte en witte variant zou de nieuwe generatie iPhone ook in het champagne-goud zijn opwachting maken. De reden achter deze kleur zou de toenemende markt China en India zijn. Hier gaan gadgets met een gouden kleur als zoete broodjes over de toonbank.

Apple zou volgens de geruchten plannen hebben om speciaal voor deze landen een budget iPhone (de iPhone 5C) op de markt te brengen. De gouden iPhone 5S zou een reden kunnen zijn om toch voor de duurdere en beter voorziene iPhone te gaan. Naast goud zou ook grijs een nieuwe kleur in de iPhone lijn worden. Of we echt deze kleuren iPhone mogen verwachten weten we waarschijnlijk volgende maand.

In iedere geval is de behuizing afgelopen dagen meerdere malen opgedoken. Naast de vele foto's zijn er nu ook video's opgedoken waarin deze iPhone te zien is, deze kun je hieronder bewonderen.


Reacties


 • Biker

  31 augustus 2013 om 10:55

  Prachtige designs en kleuren maar wat hebben we eraan als er toch een case omheen gaat. Vooral iPhones en iPads worden gebruikt met cases. Bij andere merken zie je dat veel minder.

  Ik overweeg een witte 5C, en dan natuurlijk zonder case.

 • Gilles

  31 augustus 2013 om 12:40

  Prachtig toestel, deze iPhone wordt mijn volgende iPhone. En een cases is niet verplicht. je kunt altijd een screen protector van voor achter en zijkanten plakken. Dus dit wordt mijne volgende iPhone!!!

Een reactie toevoegen: