27 juni 2016

iFunFoto’s tonen grotere camera en meer voor iPhone 7

iPhone 7 rendering

De zomervakantie moet nog beginnen, maar de meeste kunnen niet wachten tot deze voorbij is. In september zal Apple namelijk naar alle waarschijnlijkheid de volgende generatie iPhone uitbrengen.

Volgens de laatste geruchten zal deze hetzelfde design krijgen als de iPhone 6s, echter zullen er enkele componenten verdwijnen en worden aangepast. Zo gaan de antennestrepen minder zichtbaar worden en zal de koptelefooningang ontbreken.

iPhone 7 4,7inch krijgt grotere camera, plus-model krijgt dual-lens

Afgelopen weekend zijn onderstaande foto's uitgelekt, deze tonen volgens eigenzeggen de behuizing (achterkant) van de iPhone 7. Op de foto's is duidelijk te zien dat de iPhone een grotere camera zal krijgen. Wie de iPhone 7 Plus (Pro) koopt zal in de plaatst van de gewone camera en dual-lens camera krijgen.

iPhone 7 foto's  uitgelekt, tonen grotere camera

Andere gelekte foto's tonen dan weer een behuizing zonder koptelefooningang en met twee speakers in plaats van één.

geen koptelefooningang voor iPhone 7

Het is momenteel nog niet duidelijk of de iPhone 7 Plus extra opties gaat krijgen zoals een Smart Connector of dual-lens. Geruchten spreken ook over een Pro model dat de huidige iPhone-lijn zou aanvullen. Hoe de opvolger van de iPhone 6s eruit komt te zien weten we waarschijnlijk rond 13 september, de verkoop zou 23 september starten.

Lees ook: Technische tekening toont iPhone Pro


Reacties


  • Arthur

    27 juni 2016 om 21:32

    Interessant hoor. Ik ben heel benieuwd wat voor camera er in komt. Ik maak zo vaak foto’s met mijn Iphone.

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!