4 augustus 2015

Hoe goed kennen Apple gebruikers hun besturingssysteem?

Hoe goed kennen Apple gebruikers hun besturingssysteem? Dat is de vraag in dit Nederlands filmpje, de jongens van 'Dit is normaal' gingen de straat op met een Android versie op een 'iPhone 6' en stelden dit voor als iOS 9.

Het resultaat is verrassend dat nog zoveel mensen die tenslotte overkomen als overtuigende Apple gebruikers niet het design herkennen van iOS dat door Jony Ive ontworpen is. De reacties en overtuigende commentaren zie je terug in onderstaande video.

Om even te verduidelijken iOS 8 (links) versus Android 5 (rechts), het verschil toch wel erg duidelijk toch?

ios 8 versus Android 5


Reacties


 • Fabian Spierings (Twitter : @fldspierings)

  4 augustus 2015 om 17:13

  Jeetje, blijkbaar kopen veel mensen dus alleen maar een iPhone omdat er een appel op staat. Persoonlijk zou ik het wel herkennen, ik vind Android 5 net iets te veel lijken op de schappen van de Jamin. Qua snelheid zul je het niet meteen merken maar als je er langer dan een maand mee werkt zul je het snelheidsverschil tussen Android en iOS wel merken (Android zal veel sneller traag worden).

 • Cloverfield

  4 augustus 2015 om 17:21

  Dit is wel pijnlijk ja.
  Hier is de (ziekelijke) term fanboy ook wel geschikt. Afschrijven die hap!

 • Eline

  18 augustus 2015 om 1:07

  Ik geloof nooit dat dit een realistisch filmpje is. Een beetje IOS gebruiker zal zijn software meteen van Android onderscheiden.

 • klaron

  3 september 2015 om 11:17

  Alleen de icon’s laten zien is niet eerlijk, de werking van het apparaat e.d. dat krijg je bij zo’n korte eerste blik niet te zien, dus begrijpelijk dat een hoop er in trappen.

Een reactie toevoegen: