17 maart 2014

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iOS 8iOS 8 zal ons leven gezonder maken met behulp van Healthbook

ios8Apple wil van ons echte gezondheidsfreaks maken, tenminste als we 9to5Mac mogen geloven. Volgens vele geruchten en anonieme bronnen zou Apple momenteel hard aan het werk zijn aan een gezondheids-applicatie waarmee je allerlei medische gegevens van jezelf kunt controleren, opvolgen en bewaren. Denk hierbij aan je gewicht, hartslag, voeding, suikerspiegel, bloeddruk, enzovoorts.

De applicatie ‘Healthbook’ kunnen we nog niet onmiddellijk verwachten, maar zal vanaf iOS 8 te downloaden zijn. Hoe deze applicatie er precies uit komt te zien is nog niet zeker, maar toch kun je hieronder al enkele schermafbeeldingen (concept) bekijken, deze zijn gebaseerd op informatie afkomstig van de verschillende bronnen.

healthbook-book

De gegevens in de applicatie zullen met behulp van verschillende nieuwe sensoren worden bijgehouden. Niet alleen in de nieuwe iPhone zullen deze aanwezig zijn, maar ook in de, nog niet aangekondigde, iWatch. Daarnaast zal de gehele applicatie zijn gegevens bepalen aan de hand van deze sensoren (bijvoorbeeld hartslag) en handmatige invoer (bijvoorbeeld voeding).

healthbook-cards

Apple heeft officieel nog niets naar buiten gebracht over deze nieuwe app en zijn functies, maar 9to5Mac heeft het al vaker bij het rechte eind gehad.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!