25 augustus 2012

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFuniPhone 5 vs Samsung Galaxy S3

Nog niet te koop in de winkel, echter kun je nu al een 3D reddering bekijken van de iPhone 5 en Samsung Galaxy S3. Bekijk hiervoor onderstaande video:Reacties


 • Jan Willem

  26 augustus 2012 om 13:34

  Ik vind de Samsung mooier en lijkt me praktischer in het gebruik als we ’t hebben over het vasthouden.

 • Famous

  26 augustus 2012 om 16:23

  Ja die samsung is beter om vast te houden als je hem ver in zee wil gooien!

 • Luca

  26 augustus 2012 om 22:09

  ios 3.0 op iPhone 5??

 • sgs

  31 augustus 2012 om 17:08

  @Famous

  Heel braaf, Ga nu maar terug met de blokken spelen.
  En bouw nog een zandkasteel.
  sgs3 > i5

 • VS sucks

  4 september 2012 om 23:18

  al die iphone aanhangers, lopen allemaal achter die stomme amerikanen aan die beweren alles beter te weten en doen, terwijl ze door alles en iedereen uitgekotst worden door de hele wereld heen. Alleen dat is al een rede om heel mac te boycotten.
  Simpel toestel voor simpele mensen, mijn zoon van 2 is er al op uitgekeken

 • S3

  10 september 2012 om 15:36

  Ben erg benieuwd wat voor type scherm de nieuwe iPhone zal hebben. Ik denk dat ze met de concurrentie van met name de S3 niet wegkomen met minder dan 1080p.

  Misschien ben ik de enige, maar ik vind de hoogte-breedte verhouding van de iPhone in de render niet prettig om naar te kijken. Het is bijna lelijk te noemen.

 • Lawrence

  13 september 2012 om 14:02

  Je S3 is idd mooier vind ik. En ben Apple fanboy he gasten! De reactie van “de amerikanen blah blah” is ronduit kinderachtig. “De zuid-koreanenblah blah”. Beide toestellen hebben hun troeven. Wil je een toestel dat je van kop tot teen kan customizen neem dan de S3. Wil je snel en makkelijk je core-handelingen uitvoeren, neem dan de iPhone. Minder toeters en bellen,makkelijker in gebruik. Plus de AppStore biedt merkelijk betere apps doordat Android op zoveel verschillende hardware moet draaien. Daardoor wekr niet elke app op elke Android foon en/of crasht de boel wel eens. Ook als synchronisatie tussen je tablet, je computer en je smart-phone een issue is kan je de S3 beter achterwege laten. Voor zakenmensen is dat echt een must.

  En voor de dames onder ons, de S3 past niet in je achterzak van die small-pants. En dan nog, ja er aub niet mee zitten want het plastieken ding breekt gelijk in 2. De aluminium behuizing van de iPhone is darentegen 20 keer sterker.

  Qua mogelijkheden is de Android de iPhone voorbijgestoken. De vraag is echter, wil je een kookfornuis dat de afstand van de aarde tot de zon in realtime kan berekenen terwijl het ook nog eens elk uur de tijd vertelt in alle talen van de wereld en wil je dat allemaal uitzetten, moet je door 4 schermen iconen ploeteren om ergens tussen de 5 “configuration” plaatjes het juiste belletje uit te schakelen? Of wil je gewoon 4 knoppen die duidelijk zichtbaar staan en je enkel naar links en rechts moet draaien om de gepaste temperatuur te verkrijgen?

  More is less jongens. More is less.

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!