21 augustus 2013

iFuniPhone 5S en budget iPhone vanaf 20 september verkrijgbaar

iphone_5s_iphone_5c-18Eerder melde AllThingsD al dat er op 10 september waarschijnlijk een Apple Event zal plaats vinden waarbij de iPhone 5S zal worden voorgesteld. Daarnaast zou Apple ook met een nieuwe iPhone komen, het zou hier gaan om de budget iPhone die de volgens de critici de naam iPhone 5C zal krijgen.

Nikkei zou naar eigen zeggen de nieuwe verkoop datum van deze twee iPhones weten. Volgens de Japanse website zal vanaf 20 september de iPhones te koop zijn in in ieder geval Japan en Amerika.

iphone_5s_iphone_5c-11

Als we de trend van Apple mogen volgen zal Nederland en België een weekje later aan de beurt zijn en kunnen we in de nacht van 26 op 27 september met zen allen gaan logeren voor de Apple Store in Amsterdam.

Foxconn, de leverancier van Apple, zou al begin juni gestart zijn met de productie van deze nieuwe iPhones. Dit kan verklaren waarom er de laatste tijd zoveel onderdelen opduiken. Uiteraard blijven dit geruchten en weten we het pas zeker als Apple het daadwerkelijk heeft aangekondigd.

iphone_5s_iphone_5c-15


Reacties


  • Marc Collet

    22 augustus 2013 om 14:53

    Persoonlijk ben ik meer geïnteresseerd in de verkoopprijs en datum van de nieuwe Mac Pro…daar hoor je niemand over….misschien omdat iedereen bang is voor het melden van het beperkte vakantiebudget voor volgend jaar aan vrouw lief? :P

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!