18 april 2016

iFunGerucht: iPhone krijgt in 2017 een glazen behuizing

iPhone concept met glas

Eerder las je al op appletips dat de iPhone in 2017 een gedaante verwisseling zal ondergaan, volgens de geruchten krijgt de iPhone 7 een Amoled-scherm en zal deze volledig bestaan uit glas.

De betrouwbare analist Ming-Chi Kuo heeft dit al eerder gemeld, maar ging er afgelopen weekend iets dieper op in. Zo wist Ming-Chi te vertellen dat een behuizing bestaande uit aluminium niet meer 'hip en premium' is omdat steeds meer fabrikanten dit materiaal gebruiken voor hun smartphones en toestellen. Om die reden zou Apple het roer willen omgooien.

Apple weer trendzetter door unieke glazen behuizing

Apple zet op gebied van design vaak de trend, enkele jaren geleden is Apple overgeschakeld op aluminium, afgelopen jaar werd de iPhone 6s onthuld met een sterker en beter aluminium. Toch wil Apple volgens Ming-Chi overschakelen op een volledig glazen behuizing zoals de iPhone 4(s).

iPhone concept met glazen behuizing

Uiteraard zal het niet gaan om een simpel glasplaatje, Apple kennende gaat deze een bijzonder soort behuizing krijgen. Eerder gingen al de geruchten dat Apple de iPhone 7 wil vervaardigen uit gebogen glas.

iPhone 7 nog niet dit jaar

De iPhone met glazen behuizing moeten we nog niet dit jaar verwachten, Apple zal volgens Ming-Chi pas in 2017 een design verandering willen uitvoeren. De iPhone die later dit jaar verwacht wordt zal een iPhone 6s zijn die een update krijgt zoals een het huidige s-model. Meer over deze iPhone lees je hier terug.

Lees ook: iPhone 7 komt volgens bronnen pas in 2017 beschikbaar

Bron: 9to5Mac Foto afkomstig van softpedia


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!