20 april 2016

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFunBurgers’ Zoo lanceert eigen Apple TV app

Burgers Zoo Nederland

Arnhems dierenpark brengt door middel van een eigen Apple TV app haarscherpe beelden van de dieren en hun leefomgevingen in de huiskamer.

Koninklijke Burgers' Zoo heeft als eerste dierenpark in Nederland een eigen app op Apple TV ontwikkeld, samen met internetbureau Infocaster. Met de app zijn de dieren van de Bush, Desert, Ocean en andere delen van het Arnhemse dierenpark op indrukwekkende wijze nu ook thuis op het beeldscherm te zien.

Internationale en universele content

Bij alles wat Burgers' Zoo doet, staat de beleving van de natuur centraal. Met videobeelden kan het Arnhemse dierenpark mensen thuis al onderdompelen in de natuurlijke leefomgevingen die zo kenmerkend zijn voor Burgers' Zoo. Ondanks dat video een medium is dat al heel lang bestaat, blijft dit medium pionieren.

"Met onze ongeplande viral waarbij een chimpansee een drone uit de lucht sloeg tijdens opnames voor ons televisieprogramma Burgers' Zoo Natuurlijk, realiseerden we ons des te sterker dat wij content hebben waarmee we de wereld kunnen bereiken", aldus marketing manager Tim Lammers van Burgers’ Zoo.

Burgers zoo op de Apple TV app

"Mensen reageerden vanuit de gehele wereld op de viral en we kregen ook reacties op ons park en hebben daarom gemeend ons park ‘digitaal’ aan te bieden zodat mensen wereldwijd van de ecosystemen uit ons park kunnen genieten. Het betreft hierbij interessante content die taalonafhankelijk is. Zo brengen wij onze dieren in uw woonkamer, of u nu vanuit Bangkok, New York of Enschede kijkt."

Het aanbod aan beeldmateriaal

In Burgers' Zoo kunnen bezoekers zich verwonderen over dieren die in hun natuurlijke leefomgeving te zien zijn. Juist wanneer je even stil staat en de tijd neemt, ontdek je steeds meer en ervaar je hoe bijzonder dieren en natuur zijn. Het beeldmateriaal dat het Arnhemse dierenpark via de eigen Apple TV app aanbiedt, toont onder andere het grote haaienbassin, de pinguïns in het park of de dikhoornschapen in de Desert. Daarnaast zijn de beelden zeer geschikt als bewegend huiskamerdecor. De videobeelden zijn gemaakt door Studio Mambeau.

Zoo at home
Zoo at homeCategorie: Entertainment
Ontwikkelaar: InfoCaster B.V.
  4+  18 MB DOWNLOAD GRATIS

Lees ook: App aankopen bekijken en opnieuw gratis downloaden op de Apple TVReacties


  • Roko

    20 april 2016 om 14:35

    Maar nog niet beschikbaar. Jammer.

  • Wesley Fabry

    20 april 2016 om 15:39

    Roko, je kunt de app wel degelijk downloaden, even zoeken in de Apple TV app store.

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!