9 oktober 2014

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFunIs dit de nieuwe iPad Air? We weten het 16 oktober!

Apple grijs logo

Gisteren heeft Apple dan officieel hun nieuwe Apple Event aangekondigd. Deze wordt op 16 oktober 2014 om 19 u (Nederlandse tijd) gehouden in Cupertino.

Naar alle verwachting worden de nieuwe iPad aangekondigd, maar ook zal de lanceerdatum van OS X Yosemite en Apple Pay worden meegedeeld. De uitnodiging voor het special event kun je hieronder bekijken en onmiddellijk valt de tekst 'It's been way too long' op.

apple ipadevent

Dit kan duiden op een nieuwe Apple TV (die waarschijnlijk een centraal apparaat zal worden in het HomeKit gebeuren) en/of een nieuwe Mac Mini. Beide apparaten zijn al enige tijd niet meer geupdate, maar wat dacht je van de iPod? Op 16 oktober zullen we het weten en uiteraard houden we jullie op de hoogte van alle nieuwe producten en software.

In onderstaande video is een dummy van de nieuwe iPad Air te zien. Deze is dunner dan de huidige generatie, mist de volume-/rotatieknop, heeft een Touch ID en zal waarschijnlijk een Retina HD-scherm bevatten net zoals de iPhone 6 plus. Of dit de nieuwe iPad gaat worden weten we waarschijnlijk op 16 oktober.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!