29 juni 2014

iFunKorting op drie Call of Duty spellen voor OS X

c11Ook al is het op dit moment zomer, helaas zitten we nu in een regenachtig weekend. Ideaal om je binnen heerlijk te vermaken met een leuke game. Dit weekend is 'Call of Duty' in promotie. Call of Duty is een serie van computerspellen ontwikkeld door Infinity Ward en is in de game-wereld een enorm populair spel.

Je kruipt in de huid van verschillende soldaten die op hun beurt verschillende landen zoals Amerika, Sovjet Unie of Groot-Brittannië, enzovoorts vertegenwoordigen. Je gaat op missie in verschillende landen en dient allerlei opdrachten uit te voeren. Dit weekend kun je een prachtig bundel kopen met maar liefst 3 Call of Duty spellen namelijk 'Call of Duty 4: Modern Warfare', 'Call of Duty: Modern Warfare 2' en 'Call of Duty: Modern Warfare 3'.

De prijs voor deze trilogie bedraagt slechts €29,32 ($39,99) in plaats van $80. Mocht je al in het bezit zijn van één van deze spellen? Niet getreurd, je kunt ze ook apart aanschaffen voor €7,33 ($9.99 voor de eerste 2) €14,66 ($19.99 voor het 3e deel) per stuk. Klik op onderstaande links om onmiddellijk de promotie te bekijken. Let op lees eerst of jouw grafische kaart wordt ondersteund, deze info vind je hier terug bij de spellen.

Bundel met de 3 Call of Duty spellen
Call of Duty 4: Modern Warfare
Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty: Modern Warfare 3

Je koopt de spellen via StackSocial.com, hierna krijg je een code toegestuurd die je kunt inruilen in de Steam applicatie voor OS X. Deze kun je hier gratis downloaden en bevat een hoop windows en andere platform spellen die je vervolgens op je Mac kan spelen.


Reacties


  • Dante

    29 juni 2014 om 20:41

    spijtig ik heb de intel hd 3000 dus kan mw3 en mw2 niet draaien

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!