26 juni 2014

iOS 8Nieuwe generatie iPhone vanaf vrijdag 19 september in de winkel

iphone6Noteer maar alvast 19 september in je Agenda want dan ligt volgens de Chinese website Tencent de volgende generatie iPhone (6) in de winkel. Eerder schreven we al dat de iPhone 6 mogelijk op vrijdag 19 september zal worden gelaceert, dit werd door verschillende bronnen bij de Duitse telecomprovider Deutsche Telekom bevestigd.

Verder weet de Tencent te melden dat de iPhone 6 standaard met 32GB en 64GB zal worden geleverd. De prijs voor een 32GB toestel zou gelijk zijn aan de prijs voor de 16GB variant van de iPhone 5s. Hierdoor zal de iPhone ‘goedkoper’ gaan worden.

Ook al worden vele applicaties steeds groter, Apple introduceert samen met de nieuwe iPhone ook iCloud Drive waarbij je (alle) documenten en verschillende bestanden online kunt bewaren. Vreemd als Apple er dan net voor kiest meer fysieke opslag aan te bieden. Naast 19 september kun je dan ook 9 september in je agenda noteren voor een eventuele Keynote (special event) en 17 september voor de lancering van iOS 8. Uiteraard gaat het hier om geruchten en is nog niets bevestigd door Apple zelf, afgaand op vorig jaar kunnen de datums perfect kloppen.


Reacties


  • Peter

    26 juni 2014 om 9:05

    It’s UGLY and BIG for a 4,7 inch screen! If it looks like this, I would not buy it…

  • Joost

    2 juli 2014 om 0:00

    De iPhone 5 ging nog net qua formaat maar voor mij geen grotere. Wat mij betreft een verkeerde weg ingeslagen.

Een reactie toevoegen: