5 december 2016

iFunHoe snel krast de iPhone 7 gitzwart?

iPhone 7 Plus Gitzwart

De iPhone 7 (Plus) is nu al een paar maanden beschikbaar. De levertijden is eindelijk goed en binnen een paar dagen heb je de kleinste variant in huis. De iPhone 7 Plus, vooral de gitzwarte, laat nog even op zich wachten, maar wordt nog geleverd voor de kerst.

Alleen blijft nog steeds de vraag, wil je wel een iPhone 7 gitzwart? In de kleine lettertjes staat namelijk duidelijk dat de iPhone na verloop van tijd doffe gebruikssporen kan vertonen. Daarnaast weten we allemaal dat glanzende producten snel krassen vertonen. Maar is dat ook zo?

krastest voor iPhone 7 gitzwart

De kleine lettertjes van Apple

De glanzende afwerking van de gitzwarte iPhone 7 is het resultaat van een proces met 9 stappen waarbij het materiaal zeer zorgvuldig wordt geanodiseerd en gepolijst. De buitenkant is net zo hard als bij andere geanodiseerde Apple producten, maar de glanzende laag kan na verloop van tijd minuscule doffe gebruikssporen vertonen. Als je dit wilt voorkomen, raden we je aan om je iPhone te beschermen met een van de vele verkrijgbare hoesjes.

iPhone 7 gitzwart ondergaat krastest

Benieuwd hoe snel de gitzwarte iPhone krast? Je ziet het in onderstaande video's.

Bekijk ook: iPhone 6s neemt het op tegen de iPhone 7


Reacties


 • maddriver371

  28 september 2016 om 15:37

  Nu een week in mijn bezit. Ik gebruik nooit een hoesje, maar blijft tot nu toe perfect!

 • ron

  29 september 2016 om 7:38

  gebruik altijd een hoesje mijn iPhone 5s is naar 2 jaar nog steeds als nieuw. nou vooruit 2 krasjes maar als je niet weet waar ze zitten zie je ze niet.
  zelf ik moet er even naar zoeken..

  Alles bezwijkt onder druk ..

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!