Menu

28 september 2016

iFunHoe snel krast de iPhone 7 gitzwart?

iPhone 7 Plus Gitzwart

De iPhone 7 (Plus) is nu bijna twee weken beschikbaar. Toch zijn de levertijden nog steeds niet optimaal en zijn nog een hoop nieuwe kopers nog aan het wachten op hun iPhone. Vooral de gitzwarte variant kan pas geleverd worden in november.

Alleen blijft nog steeds de vraag, wil je wel een iPhone 7 gitzwart? In de kleine lettertjes staat namelijk duidelijk dat de iPhone na verloop van tijd doffe gebruikssporen kan vertonen. Daarnaast weten we allemaal dat glanzende producten snel krassen vertonen. Maar is dat ook zo?

krastest voor iPhone 7 gitzwart

De kleine lettertjes van Apple

De glanzende afwerking van de gitzwarte iPhone 7 is het resultaat van een proces met 9 stappen waarbij het materiaal zeer zorgvuldig wordt geanodiseerd en gepolijst. De buitenkant is net zo hard als bij andere geanodiseerde Apple producten, maar de glanzende laag kan na verloop van tijd minuscule doffe gebruikssporen vertonen. Als je dit wilt voorkomen, raden we je aan om je iPhone te beschermen met een van de vele verkrijgbare hoesjes.

iPhone 7 gitzwart ondergaat krastest

Benieuwd hoe snel de gitzwarte iPhone krast? Je ziet het in onderstaande video’s.

Bekijk ook: Snelheidstest tussen Samsung Galaxy Note 7 en iPhone 6s
Gerelateerde tips:


Reacties


  • maddriver371 28 september 2016 om 15:37

    Nu een week in mijn bezit. Ik gebruik nooit een hoesje, maar blijft tot nu toe perfect!

  • ron 29 september 2016 om 7:38

    gebruik altijd een hoesje mijn iPhone 5s is naar 2 jaar nog steeds als nieuw. nou vooruit 2 krasjes maar als je niet weet waar ze zitten zie je ze niet.
    zelf ik moet er even naar zoeken..

    Alles bezwijkt onder druk ..

Een reactie toevoegen: