12 oktober 2014

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFunMacbook Pro Retina op survival een goed idee?

Je hebt het al vaak gezien (ook op appletips) een valtest die de iPhone moet ondergaan. Op deze manier willen 'fans' bewijzen hoe sterk hij is of hoe sterk hij net niet is. Maar heb je het jou al eens afgevraagd hoe dat zit bij een Macbook Pro Retina? Kan hij veel geweld doorstaan of gaat hij al bij het minste kapot?

In de onderstaande video word de Macbook Pro Retina getest op verschillende vlakken. Tests die aanbod komen zijn een valtest, watertest, maar ook ook een test waarbij er veel gewicht wordt gelegd op de computer. Ben je van plan om je MacBook mee te nemen op survival? Het lijkt mij niet zo'n goed idee. Ben je benieuwd naar wat het resultaat is? Ontdek het dan snel in onderstaande video.

Heb je de video toevallig op een MacBook bekeken en pijn aan je ogen en hart? Ik had er zelf net zoveel moeite mee om het te bekijken!Reacties


 • Frank

  12 oktober 2014 om 18:53

  Onzin video.
  Als of MacBook bezitters moedwillig hun Mac zo willen behandelen….

 • Jasper

  12 oktober 2014 om 19:10

  Ik had het filmpje ookal gezien, toen heb ik het niet kunnen/willen afkijken.

 • pim939

  12 oktober 2014 om 19:37

  Eerlijk gezegd verbaast het mij hoe goed de macbook er nog vanaf komt. Ik had niet gedacht dat hij nog aan zou werken na de hoeveelheid water dat er overheen ging zonder hem te drogen.

 • Taja

  14 oktober 2014 om 16:03

  Nou ik heb anders hele andere ervaringen. Mijn dochter heeft sinds augustus deze pro en hij is al gecrasht vanwege condens vocht die van haar beker afkwam. Alles weer opgelost. Ze heeft er een hardcase omheen en sindsdien dus ook nog een losse beschermhoes. Sinds vorige week beeldscherm kapot, ze deed per ongeluk haar scherm dicht toen haar kabel er nog tussen zat…..dus nu een half zwart schen en wachten op een prijsopgaaf…..een zeer teleurgestelde moeder en verdrietige dochter….

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!