15 oktober 2014

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFunCycloramic: Maak automatisch een 360º panorama met je iPhone 6

Cycloramic is nog geen week in de App Store of het is al (tijdelijk) gratis te downloaden. De applicatie is alleen geschikt voor gebruikers van een iPhone 6 en dus niet voor de iPhone 6 plus of andere iPhone. Maar wat maakt de app nu zo speciaal?

Met voorgaande iPhones was het mogelijk automatisch een panorama te maken van 360º. Omdat de iPhone stabiel was en op zijn kant kon blijven staan kon de app met behulp van trillen de iPhone laten draaien en zo een 360º panorama maken. Omdat de iPhone 6 afgeronde hoeken heeft is dit niet meer mogelijk, tot Cycloramic uit kwam.

Helaas gaat de app er vanuit dat je een Amerikaanse adapter hebt en hier kun je dan de iPhone in plaatsen. Dit is helaas voor de EU-variant niet mogelijk. Toch is de app wel interessant en handig om te downloaden, met een beetje creativiteit kun je toch zelf een iPhone 6 houder maken. Zo kun je toch automatisch 360º panoramafoto's maken. Is het je gelukt? Deel dan jouw oplossing met ons via een reactie op deze iFun

De app Cycloramic is tijdelijk nog gratis te downloaden en kan alleen worden gebruikt op een iPhone 6!

Cycloramic for iPhone 6/6S (Not the 6+/6S+)
Cycloramic for iPhone 6/6S (Not the 6+/6S+)Categorie: Photo & Video, Entertainment
Ontwikkelaar: Egos Ventures, Inc.
iPad & iPhone  4+  31 MB DOWNLOAD  € 2.29


Reacties


  • K

    16 oktober 2014 om 12:46

    In de annotatie in de video staat dat het ook voor EU stekkers werkt. Kan het helaas niet testen omdat ik een 6 Plus bezit.

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!