18 oktober 2014

iFunApple product-releases door de jaren heen

Donderdag was er een speciaal event van Apple en er werden nieuwe iPads, iMacs gelanceerd maar jammer genoeg geen nieuwe iPods of een nieuwe Apple Tv. Maar weet je nog hoe de allereerste iMacs en iPads werden gelanceerd, we hebben ze opgezocht en eens bij elkaar verzameld. Het was toen revolutionair maar het waren dan ook wel de grondleggers voor het succes van de toekomstige producten van Apple, na de terugkomst van Steve Jobs.

Waarschijnlijk heb je toen na het bekijken van de keynote, je eerste apple-product gekocht en behoorde je tot de allereerste trotse eigenaars van een splinternieuw Apple product. Maar nu enkele jaren later kan het nog steeds leuk zijn om de oude presentaties te bekijken en prachtige herinneringen op te roepen.

De introductie van de iMac. (1998)

(vanaf 15 minuten)
Ook wel de introductie van de 4 productcategorieën waaraan apple al jaren houd, op gebied van computers (vanaf 5 minuten).

De introductie van de iPod. (2001)

De introductie van de iPhone. (2007)

(vanaf 21 minuten), daarnaast werd op dit event ook de Apple TV voorgesteld (vanaf 11 minuten).

De introductie van de iPad. (2010)

De nieuwste product-categorie van Apple: Apple Watch. (2014)

Wil je na het bekijken meer informatie over deze product-categrieën. Je kan ze hier terugvinden: Mac, iPod, iPhone, Apple TV, iPad, Apple Watch.


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: