16 oktober 2014

NieuwsNieuwe iPad Air 2 en iPad mini 3 met Touch ID

De iPad Air 2 en iPad mini 3 zijn vanaf nu te bestellen in de Online Apple Store, daarnaast wordt ie ook verkocht bij de Apple Stores, Apple Premium resellers, webwikels en andere winkelketens. Echter is deze beperkt verkrijgbaar en heb je hem eigenlijk het snelste in huis via de Online Apple Store. Klik hier om de iPad Air 2 en iPad mini 3 te bestellen Hieronder lees je meer informatie over de nieuwe iPads.

iPad Air 2

Het desgin van de iPad Air is vrijwel gelijk gebleven aan de vorige versie. Echter is deze lichter en dunner dan zijn voorganger, namelijk slechts 6,1mm. Het scherm van de iPad Air 2 is nog steeds 9,7 inch en heeft een anti-reflectiescherm dat 56% minder reflecteert wat voor een betere kijkervaring zal zorgen.

ipad air 2 overview

Sneller dan ooit

De nieuwe iPad Air is opmerkelijk sneller geworden dan zijn voorgangers. De iPad Air 2 beschikt over een 64-bit processor A8x processor die duidelijk meer rekenkracht heeft dan zijn voorgangers en krachtiger is dan de A8 processor die de iPhone 6 (plus) heeft. Dit zal niet alleen zorgen voor betere prestaties maar ook voor een betere batterijduur.

Het RAM-geheugen van de nieuwe iPad is 2GB, dubbel zoveel als in de huidige modellen. Hierdoor kunnen er nog betere performance en graphics worden neergezet. Ook beschikt de nieuwe iPad over de Metal-techniek die ervoor zorgt dat de CPU en GPU nauw samenwerken om gedetailleerde graphics en visuele effecten te tonen.

ipad air touch id

Verbeterde en nieuwe hardware

Zoals de iPhone 5s, iPhone 6 en iPhone 6 plus heeft de iPad Air nu ook een Touch ID (vingerafdrukscanner), hierdoor kun je al je persoonlijke gegevens nog beter beveiligen en is hij niet meer zo interessant voor dieven. Daarnaast kun je met het Touch ID in samenwerking met Apple Pay ook online betalingen verrichten.

Apple heeft de iPad Air 2 voorzien van een betere camera te vergelijken met die van de iPhone 5s, hierdoor is het mogelijk om burst-foto’s te maken iets wat de andere iPad modellen niet kunnen, maar ook Time Lapse, slowmotion videos, enzovoorts. De iPad heeft nog steeds geen flitser gekregen, hierdoor blijft de iPhone 6 (plus) het Apple toestel met de beste camera. De iPad Air beschikt over dual-microphones die tijdens het filmen en FaceTime(n) achtergrond geluiden kan verwijderen.

ipad air 2

De prijs en uitvoeringen

De iPad Air wordt uitgracht in drie verschillende kleuren wit/goud, wit/zilver en zwart/space gray. Voor de opslagcapaciteit heb je de keuze tussen 16, 64 en 128 GB. De iPad Air 2 kan vanaf €499 worden aangeschaft, uiteraard kan er nog steeds gekozen worden voor een Wi-fi only uitvoering of met LTE-functie (4G). De iPad Air 2 is vanaf 17 oktober 2014 te bestellen in de Online Apple store.

Klik hier om de iPad Air 2 te bestellen

iPad mini 3

Ook de iPad mini heeft een kleine update gekregen, echter heeft deze nog steeds een 64-bit A7-processor. Net zoals de iPhones en iPad Air 2 beschikt de iPad mini 3 over een Touch ID (vingerafdrukscanner) om al je gegeven en iPad te beveiligen. Hierdoor beschikt de iPad mini 3 ook over de online versie van Apple Pay.

iPad mini 3

Verder is het uiterlijk van de iPad mini weinig veranderd en is deze gelijk aan de vorige generatie. De iPad mini wordt uitgracht in drie verschillende kleuren wit/goud, wit/zilver en zwart/space gray. De keuze van opslagcapaciteit is 16, 64 of 128GB. De iPad mini 3 is eind oktober te koop voor €399. Uiteraard voegt Apple voor de nieuwe iPad Air en iPad mini smart covers en cases toe met de nieuwe kleuren. De iPad mini 3 is vanaf 17 oktober 2014 te bestellen in de Online Apple store.

Klik hier om de iPad mini 3 te bestellen

Koop je iPhone 6 (plus) via bovenstaande links, het kost jou niets extra’s en hiermee steun je appletips zodat onze website kan blijven bestaan.Reacties


  • HereIsTom

    6 november 2014 om 18:52

    Werkt perfect de nieuwe iPad air 2, is supersnel, mooi beeld en ook de WiFi werkt perfect.
    Ook de Touch ID is er handig!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!