14 september 2013

iFunNieuwe Apple TV in oktober?

apple tv icon retinaBij het afgelopen iPhone-event ontbrak er toch de lancering van de nieuwe Apple TV, vele hadden namelijk verwacht dat het de 'One More Thing' van de dag was, maar helaas het bleef alleen maar bij 2 iPhones en Elvis Costello. Volgens MG Siegler en 9to5mac mogen we toch de komende weken een nieuwe Apple TV verwachten, waarschijnlijk samen met de nieuwe iPad 5 en iPad mini.

Wat we van de nieuwe Apple TV mogen verwachten is momenteel nog niet bekend, waarschijnlijk zal deze een betere processor en misschien wel extra opslagruimte voor Apps. Op de nieuwe software voor de Apple TV zullen we minder lang moeten wachten, deze zou volgens de geruchten op 18 september worden uitgebracht samen met iOS 7.

appletv


Reacties


 • John

  14 september 2013 om 20:42

  Extra opslagruimte voor apps????

 • Eric

  14 september 2013 om 21:11

  Momenteel heeft de apple tv 8GB opslag geheugen (flash) volgens de geruchten zou de volgende generatie applicaties zoals angry brids ondersteunen en zou apple de 8gn opslagruimte uitbreiden. #gerucht

 • sjun

  15 september 2013 om 15:19

  Het is hard nodig dat Apple iets met Apple TV gaat doen. De concurrentie zit immers niet stil. Neem bijvoorbeeld de Minix Neo X7
  http://youtu.be/cBR3ZrurMKI

 • Jurgen

  15 september 2013 om 19:38

  Of er komt de nieuwe a7 in voor een fantastiche spel ervaring met een nieuwe controller met hierin de m7 chip……

  Gaat apple de game controllers zoals de Xbox, ps, wiiu in een keer buiten spel zetten en worden games portable van de tv thuis naar je iphone.

  Oh JA, uiteraard kun je hem ook gebruiken om al je films uit de apple store af te spelen en zijn er allerlei kanalen beschikbaar.

  Oh… One more thing …..

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!