3 oktober 2016

iFunNieuwe iPhone 7 neemt het op tegen de Samsung Galaxy Note 7

samsung galaxy note 7 vs iphone 7

September is een maand die Samsung vast zo snel mogelijk wil vergeten. Nadat er tientallen Samsung Galaxy Note 7 toestellen ontploften heeft het bedrijf besloten alle toestellen terug te roepen.

Helaas komt dit door onzorgvuldigheid. Dit omdat Samsung graag nog voor de lancering van de iPhone 7 de Note aan de man wilden brengen. Uiteindelijk neemt het niet weg dat de Note 7 een prima smartphone is, echter presteert de iPhone 7 stukken beter.

iPhone 7 snelheidstest Samsung galaxy note 7

Snelheidstest tussen iPhone 7 en Galaxy Note 7

Dankzij de A10 Fusion chip is de iPhone razendsnel, maar hoe snel in vergeleken met de Note 7? In onderstaande video van PhoneBuff kun je dit bekijken. We kunnen je alvast verklappen dat de iPhone dubbel zo snel is dan de Note. Opmerkelijk voor een high-end toestel, wilde Samsung echt te snel zijn en hebben ze verkeerde keuzes gemaakt?

Bekijk ook: Alle iPhones te zien in een ultieme vergelijkingstest


Reacties


 • Jan

  3 oktober 2016 om 18:57

  Wij van WC-eend…

 • Mark

  3 oktober 2016 om 18:59

  ik geloof er niets daarvan gewoon gemanipuleerd door Apple

 • Jan

  3 oktober 2016 om 19:06

  Sorry vergeten link

 • Harold

  3 oktober 2016 om 22:20

  Samsung betekend ook poep in het Koreaans.

 • Oscar

  4 oktober 2016 om 0:20

  Erg jammer dat appletips zich tot het niveau verlaagd van Apple VS Samsung, iOS vs Android. Natuurlijk is Apple beter, want wij van appletips…

  Voor de duidelijkheid: ik ben pro Apple, maar ik zal mij nooit verlagen tot dit niveau. Windows, Chrome, Macos, iOS, Android of noem het maar op. Al met al zijn het prima besturinggsystemen en hebben ze allemaal plus- en minpunten. de keuze om te kiezen voor een van deze ecosystemen is meer een kwestie van smaak dan dat je objectief kan onderbouwen welke beter is.

  Idem geldt voor de hardware van de verschillende leveranciers, want als je de hardware weer objectief vergelijkt met dezelfde prijsklasse doen ze ook niet onder voor elkaar. Soms is de een net wat sneller en dan komt er weer een opvolger en is de concurrent weer net wat sneller.

  Voor mij een reden om vanaf heden afstand te doen van deze website als trouwe bezoeker (sinds ik ben overgestapt op Apple in 2005). In die jaren kwamen er nog handige weetjes aan bod, maar ook dit is de laatste tijd minder en minder aan het worden. Dit was jullie onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrerende websites. Succes met de website en hopelijk vinden jullie je weg weer terug om te komen tot die website van enkele jaren terug, waarbij de bezoekers daadwerkelijk handige weetjes kunnen opdoen om nog meer plezier te beleven aan het Apple ecosysteem.

 • robin

  4 oktober 2016 om 7:26

  Wow Oscar, overdreven hoor 🙄 Het blijft ten slotte een iFun (zie er de humor van in). Het gaat maar om één video, wij als Apple gebruiker willen net dit soort video’s zien. Kleine bevestiging van een goed product dat we hebben, maar om gelijk dan appletips af te kraken gaan mij dan wat te ver. Dagelijk staan hier zoveel leuke weetjes op die een Apple Pro zelfs nog niet weten. Ik ben erg blij met de iOS 10 en macOS Sierra tips. Zo’n uitgebreide tips als die voor woning bij ik bijvoorbeeld nog niet tegengekomen. En zonder appletips had ik nooit de auto-unlock en universeel klembord aan de praat gekregen. Maar als jij liever bij ‘de concurrentie’ gaat die gewoon alles kopieert dan moet jij dat weten. Jij veel succes, je gaat een hoop missen 😉

 • Jan

  4 oktober 2016 om 11:21

  Nou ik blijf hier echt wel komen maar dat pro-apple-gewauwel hoeft voor mij ook weer niet.

 • Ikke

  4 oktober 2016 om 22:38

  De resolutie van het Samsung Amoled scherm is ook 2x zo hoog…

Een reactie toevoegen: