30 september 2012

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iOS 6Tim Cook biedt zijn excuses aan voor de kaarten app

De vernieuwde kaarten applicatie in iOS 6, je houdt ervan of je vindt het een verschrikkelijke onhandige applicatie. Vele missen Google Maps en dat beseft Apple maar al te goed. Vandaar dan Tim Cook ook zijn excuses aanbiedt en toegeeft dat de applicatie de nodige kinderziektes bevat. De brief die Tim Cook heeft verspreid kun je hieronder nalezen.

"Aan al onze klanten,

We streven er bij Apple altijd naar om producten van wereldklasse te maken waar onze klanten plezierig mee kunnen werken. Toen we vorige week Kaarten introduceerden, zijn we in dat streven helaas tekortgeschoten. We vinden het heel vervelend dat dit zoveel frustraties heeft veroorzaakt bij onze klanten en bieden hiervoor onze welgemeende excuses aan. We doen ons uiterste best om Kaarten te verbeteren.

Kaarten maakte al deel uit van de eerste versie van iOS. Sindsdien zijn we er geleidelijk achtergekomen dat we onze klanten meer mogelijkheden wilden bieden, zoals stapsgewijze navigatie, een spraakfunctie, Flyover en vectorkaarten. Daarvoor moesten we een geheel nieuwe versie van Kaarten maken.

Op dit moment zijn er al meer dan 100 miljoen iOS-apparaten met onze nieuwe Kaarten-app in gebruik, en daar komen er elke dag meer bij. In slechts één week tijd zijn er in Kaarten al bijna 0,5 miljard locaties opgezocht. Hoe vaker onze klanten Kaarten gebruiken, des te beter zal de app worden. We waarderen alle feedback die we hebben ontvangen.

Terwijl wij druk bezig zijn om Kaarten te verbeteren, kun je wellicht wat alternatieven proberen. Zo kun je in de App Store kaartenapps downloaden. Of je gebruikt kaarten van Google of Nokia: je kunt een symbool van hun webapp op je beginscherm zetten.

Alles wat we bij Apple doen, is erop gericht om de allerbeste producten ter wereld te maken. We weten dat de lat heel hoog ligt voor ons en je kunt er dan ook van op aan dat we niet zullen rusten totdat ook Kaarten aan onze hoge kwaliteitsnormen voldoet.

Tim Cook
CEO van Apple"

De brief kun je ook nalezen op de Apple website.

Klik op onderstaande links om gratis en betaalde alternatieve te downloaden ter vervanging voor de kaarten applicatie.

Maps+
Maps+Categorie: Navigation, Travel
Ontwikkelaar: IZE, Ltd.
iPad & iPhone  4+  29 MB DOWNLOAD GRATIS

Waze Navigation & Live Traffic
Waze Navigation & Live TrafficCategorie: Navigation, Travel
Ontwikkelaar: waze
iPad & iPhone  4+  100 MB DOWNLOAD GRATIS


Helaas! De bovenstaande app is helaas niet meer beschikbaar in de App Store


NAVIGON Europe
NAVIGON EuropeApple Watch app
Categorie: Navigation, Travel
Ontwikkelaar: Garmin Wuerzburg GmbH
iPad & iPhone  4+  148 MB DOWNLOAD  € 79.99


Helaas! De bovenstaande app is helaas niet meer beschikbaar in de App Store


Sygic Europe: GPS Navigation, TomTom Offline Maps
Sygic Europe: GPS Navigation, TomTom Offline MapsApple Watch app
Categorie: Navigation, Travel
Ontwikkelaar: Sygic a. s.
iPad & iPhone  4+  82 MB DOWNLOAD  € 16.99Reacties


 • Roland

  30 september 2012 om 20:39

  Waarom staat dit in ifun

 • Wesley Fabry

  30 september 2012 om 20:42

  iFun biedt naast mock-ups, geruchten, grappige en leuke filmpjes ook nieuws. Onze website is vooral gericht op tips om meer uit je Apple-producten te halen, de iFun laat je kennis maken met de leuke en informatieve kant van Apple en zijn gebruikers. iCandy fleurt je apparaten op.

 • mike

  30 september 2012 om 22:54

  Niet gewend van Apple zo’n brief, wel heel fijn dat ze er alles aan gaan doen en top dat Tim ervoor uitkomt. Moet zeggen dat ik van de week “kaarten” heb geprobeerd maar helemaal top hoor. loopt erg gesmeerd en ziet er overzichtelijk uit (4S)! Heb zelf Navigon Europa maar als ik volgend jaar richting Frankrijk zal gaan voor vakantie ga ik zeker “kaarten” van Apple gebruiken ;-)

  zo nu dromen over een 5 ;-)

 • app ontwikkelaar

  1 oktober 2012 om 13:57

  Hoogstaand stukje crisis communicatie :)

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!