8 oktober 2013

iOS 7iOS 7: Automatisch afspraken toevoegen

berichten logo 7 retinaMet behulp van de Berichten applicatie communiceer je met je vrienden, kennissen, collega's, enzovoorts. Uiteraard maak je dan geregeld afspraken voor bepaalde activiteiten. Wanneer iemand je een afspraak verzoek stuurt, bijvoorbeeld 'Samen lunchen zaterdag 14 september?', dan kun je de agenda applicatie openen en deze afspraak handmatig toevoegen.

Vanaf iOS 7 is deze handeling verleden tijd want na de Mail applicatie herkent ook de berichten applicatie deze omschrijving en datum.

Wanneer je een dergelijk bericht ontvangt waarin een datum of tijdstip aanwezig is, dan wordt deze gemarkeerd als een afspraak. Wanneer je er op tapt dan krijg je de mogelijkheid om de afspraak toe te voegen aan je Agenda.

snelagendaafspraakmaken

Wanneer er een tijdstip ontbreekt dien je deze handmatig in te vullen tijdens het aanmaken van de nieuwe activiteit. Enkele voorbeelden van tijdstippen en datums die iOS 7 herkent als een afspraak zijn:

• Zaterdag 15:00
• Zaterdag 21 september?
• 30 september
• 14/09/13
• 15:00

Meer over iOS 7 kun je hier terugvinden.Reacties


  • monique

    9 oktober 2013 om 7:25

    Wie kan mij helpen???? Ik blijf maar missen dat de letters in de agenda niet groter kunnen en dat je moet scrollen om het tijdstip in die week te zien. Verder vind ik de weer applicatie waardeloos. Vroeger duidelijk leesbaar, nu zeer onleesbaar. Je zult zeggen ; zet n bril op; maar iemand kan ook een probleem met ogen hebben en dat is te vergelijken met een vuil raam, waar je schoon glas voor zet. Dan blijft het onduidelijk om te zien. Apple was vroeger perfect voor mensen met bepaalde oogproblemen, letters waren duidelijk etc. Ik heb alles al op vette tekst staan en groter lettertype, maar dan nog is het niet te doen.

  • monique

    9 oktober 2013 om 7:28

    Bovendien mis ik dat je maar 1 (alarm) melding in je agenda kan zetten en geen 2 verschillende tijdstippen zoals voorheen.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!