3 december 2013

iOS 7iOS 7 Berichten: Voorvertoning van afbeeldingen uitschakelen

berichten logo 7 retinaDankzij de gratis berichtendienst van Apple kun je eenvoudig met andere iOS en Mac gebruikers berichten uitwisselen. Dit is uiteraard erg handig want op deze manier bespaar je alweer een hoop extra kosten. Met behulp van iMessage kun je oneindig lange berichten sturen zonder dat je hiervoor extra kosten maakt.

Daarnaast kun je ook eenvoudig een video of foto doorsturen naar je vrienden, kennissen en familie. Tap hiervoor op de camera-knop naast het tekstveld en kies je gewenste afbeeldingen of video’s.

miniatuur-afbeelding-berichten

Vanzelfsprekend krijg je ook een melding wanneer je een bericht met foto ontvangt, nieuw in iOS 7 is de voorvertoning van ontvangen afbeeldingen in het berichtencentrum. Na de ontvangst wordt er een miniatuur van de afbeelding getoond in de melding, handig want op deze manier zie je direct welke content je toegestuurd krijgt.

Heb je liever geen voorvertoning in je berichtencentrum? Dat kan, schakel dan de optie ‘Toon voorvertoning’ uit via Instellingen ▸ Berichtencentrum ▸ Berichten.

Meer over iOS 7 kun je hier terugvinden.Reacties


  • Opdorp

    4 december 2013 om 9:18

    Beste, hoe kan ik SMS berichten afdrukken of overzetten van mijn Iphone op mijn MAC?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!