27 juni 2014

iOS 7iOS 7 berichtencentrum: De weergave van aandelen wijzigen

aandelen logo 7 retinaIedereen die min of meer de beurs volgt maakt gebruik van de aandelen applicatie van Apple of misschien wel een andere app. Wanneer je gebruik maakt van de standaard aandelen applicatie van Apple dan kun je ook eenvoudig de koersen van aandelen bekijken in het berichtencentrum.

Onder de optie ‘Vandaag’ kun je dan snel de stijgers en dalers van dat moment bekijken. De voorwaarde moet wel zijn dat je de beursgenoteerde bedrijven aanwezig hebt in de aandelen applicatie. Vele vragen zich af hoe je de volgorde van de aandelen kunt wijzigen in het berichtencentrum. Het antwoord is vrij eenvoudig, via de standaard app zelf. Volg hiervoor onderstaande stappen die alleen van toepassing zijn op de iPhone en iPod Touch.

• Open de aandelen applicatie
• Tap in het overzicht onderaan op de 3 horizontale strepen
• Sleep de aandelen naar een gewenste positie

aandelenBC

Tap op gereed en onmiddellijk worden de aandelen bijgewerkt in het berichtencentrum. Wanneer je deze opent zie je onmiddellijk dat de volgorde van de aandelen is gewijzigd. Zie je geen aandelen in de ‘vandaag-weergave’ in het berichtencentrum? Activeer deze dan via Instellingen ▸ Berichtencentrum ▸ navigeer naar ‘Dagweergave’ ▸ Schakel de optie ‘Aandelen’ in.

Meer over iOS kun je hier terugvinden.Reacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!