19 oktober 2014

iOS 8iOS 8: De vernieuwde iBooks applicatie

De iBooks applicatie is tegenwoordig voorgeïnstalleerd op de iPhone, iPad en iPod Touch in combinatie met iOS 8. Hierdoor kun je eenvoudig pdf-bestanden vanaf het internet of uit andere applicaties openen met iBooks en ook al je digitale boeken synchroniseren met je Apple apparaten.

De iBooks applicatie is niet alleen voorgeïnstalleerd maar ook voorzien van een gehele nieuwe interface. Vanaf nu kun je via de optie 'Mijn boeken' in de navigatiebalk snel alle boeken raadplegen en openen.

Via de optie 'Alle boeken' bovenin het scherm kun je jouw collecties benaderen en via de optie 'Verberg iCloud-boeken' kun je alle aangekochte boeken die aanwezig zijn in iCloud en niet op je iDevice verbergen.

ibooks-nieuw

Nieuw en sterk verbeterd in de iBooks applicatie is de mogelijkheid om onmiddellijk je aankopen te zien en zo ook alle updates voor een boek. Verder heb je onmiddellijk toegang tot de iBook Store via de tabbladen 'Uitgelicht', 'Hitlijsten' en 'Topauteurs'. Voorheen diende je steeds te switchen tussen de app en de store wat regelmatig voor problemen zorgde.

Door deze kleine maar belangrijke aanpassing kun je sneller nieuwe boeken ontdekken en downloaden vanuit de store.

Wessalicious
WessaliciousCategorie: Specific Ingredients, Books, Food & Drink, Regional & Ethnic, Special Diet, Courses & Dishes, Methods
Ontwikkelaar:
    254 MB DOWNLOAD  € 0.99

Meer over iOS 8 kun je hier terugvinden.Reacties


  • Peter Timmermans

    26 november 2014 om 16:15

    Vaak loop ik tegen het probleem op dat wanneer ik een document of een email-bericht ontvang dat ik niet de mogelijkheid heb om – buiten de mogelijkheid om te printen – een tool aantref waar je naast het printen ook daarmee een PDF kan maken. Zodra je buitenshuis bent dan heb je geen printer op zak!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!