28 oktober 2014

iOS 8iOS 8: Snel audioberichten beluisteren en beantwoorden

berichten icoon iOS

Nieuw in iOS 8 en de berichten applicatie is de mogelijkheid om snel audioberichten te versturen. Het is de ideale manier om snel iemand volledig te beantwoorden zonder een hele lap tekst te moeten typen.

Hoe je een audiobericht kunt versturen en beluisteren hebben we al eerder uitgelegd in dit artikel op appletips. Maar je kunt nog eenvoudiger een bericht beluisteren en automatisch antwoorden. Hoe lees je in onderstaande stappen:

Wanneer je een audiobericht ontvangt is het mogelijk deze te beluisteren door je iPhone aan je oor te houden. De iPhone registreert deze handeling onmiddellijk en zal het audiobericht automatisch afspelen. Vervolgens hoor je een kleine toon waarna je onmiddellijk een antwoord kunt inspreken. Dit gebeurt allemaal automatisch wanneer je de iPhone, voor het beluisteren van een audiobericht, aan je oor houdt.

luisteren oor audio

Het ingesproken antwoord kun je vervolgens versturen door op de knop 'Stuur' te tappen nadat je de iPhone weer gewoon in de hand neemt. Kun je geen audioberichten op deze manier beluisteren of beantwoorden? Schakel dan de optie 'Houd bij oor om te luisteren' in via Instellingen ▸ Berichten ▸ Audioberichten.

Meer over iOS 8 kun je hier terugvinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: