27 oktober 2014

YosemiteYosemite: Trending zoekopdrachten in de iTunes Store

Wat is ‘trending’ in de iTunes Store? Voorheen konden we dit alleen maar afleiden uit de hitlijsten, maar sinds iTunes 12 beschikt de iTunes Store ook over een trending-lijst. Deze kun je raadplegen door de iTunes applicatie te openen en te klikken op ‘iTunes Store’ in de vernieuwde knoppenbalk.

Onmiddellijk krijg je een startpagina van de iTunes Store te zien met alle uitgelichte muziek, artiesten en albums. Door vervolgens bovenin op de zoekbalk te klikken activeer je het zoekveld en opent er vrijwel direct een pop-up lijst met alle trending zoekopdrachten.

Trending-zoekopdrachten itunes

Dit houdt in dat alle populaire zoekopdrachten van dat moment worden weergegeven in het pop-up scherm. Zo weet je wat er op dat moment speelt in de iTunes Store en is het bijvoorbeeld nog eenvoudiger om nieuwe muziek te ontdekken. Het is momenteel niet mogelijk de trending-lijst voor iOS Apps te bekijken. Hiervoor moet je de App Store applicatie raadplegen op een iPhone, iPad of iPod Touch met iOS 8. Meer info hierover vind je terug in dit artikel op appletips.

Meer over OS X Yosemite kun je hier terugvinden.Reacties


  • Nard van As

    30 oktober 2014 om 13:25

    ITunes opent niet meer na download Yosemity

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!