6 oktober 2014

iOS 8iOS 8: Snel een webpagina toevoegen aan je favorieten

iOS safari icoon

Sinds iOS 7 maakt Safari gebruik van favorieten, deze optie valt te vergelijken met bladwijzerbalk waarbij je onmiddellijk toegang hebt tot je favorieten websites. Een website kun je toevoegen aan deze favorieten door de website te openen, op de deel-knop te tappen en te kiezen voor de optie 'Bladwijzer'.

Vervolgens moet je bij 'Locatie' je favorieten kiezen en bevestigen met 'Bewaar'. Dit is vrij omslachtig en daarom is het in iOS 8 vereenvoudigd, hoe lees je in onderstaande methode:

• Open Safari
• Navigeer naar een webpagina die je wil toevoegen
• Tap op de adresbalk

favorieten-safari

De adresbalk wordt geactiveerd en je favorieten worden weergegeven, veeg nu met één vinger omlaag over je scherm om de extra opties weer te geven. Tap hier op 'Zet in Favorieten' om de website onmiddellijk toe te voegen aan je favorieten. Deze procedure is beduidend sneller als bovenstaande wijze en bovendien stukken sneller.

Meer over iOS 8 kun je hier terugvinden.Reacties


 • Nick Seamore

  6 oktober 2014 om 22:51

  Handige tip maar als ik vervolgens de map wil wijzigen krijg ik al de mappen te zien van mijn favorieten met een zeer donkerblauwe kleur en zwarte letters wat zo goed als niet te lezen is. Is dat een bug of kun je dat nog ergens wijzigen?

 • wimusia

  28 oktober 2014 om 14:53

  Het kan nog veel simpeler. Alleen CMD + D is voldoende om betreffende pagina favoriet te maken!

 • Melissa

  22 juli 2017 om 9:12

  Bedankt voor de info, super handige tip :)

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!