8 oktober 2015

iOS 9iOS 9: Een ander wachtwoord selecteren in Safari

iOS safari icoon

Met behulp van iCloud-sleutelhanger heb je overal je wachtwoorden bij de hand, in de loop der jaren heeft Apple de functie goed uitgebreid, ook in iOS 9.

Zo kun je nu zoeken in de wachtwoorden, dit doe je via Instellingen ▸ Safari ▸ Wachtwoorden ▸ Veeg omlaag in de lijst om het zoekveld te activeren en voer de zoekopdracht uit. Daarnaast is er ook nog een andere nieuwe functie geïntegreerd in Safari met betrekking tot iCloud-sleutelhanger.

Bij het invullen van een wachtwoord in Safari krijg je automatisch een suggestie, dit account en wachtwoord is vaak de recent of meest gebruikte. Wie meerdere accounts heeft voor deze website kan vanaf iOS 9 nu eindelijk een account selecteren bij het automatisch invullen.

wachtwoorden kiezen in Safari

Tik hiervoor op het veld waar je het wachtwoord moet invullen, vervolgens krijg je boven het toetsenbord de optie 'Invullen' of 'Wachtwoorden' te zien, tik hierop. Onmiddellijk opent er een overzicht met alle wachtwoorden en account met betrekking tot de bezochte website. Kies een account om hem automatisch in te vullen en log in.

Lees ook: Hoe gebruikmaken van iCloud-sleutelhanger in iOSReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: