14 december 2012

iOS Dictafoon: Gesproken memo’s inkorten

Met behulp van de Dictafoon applicatie op je iPhone is het mogelijk om gesproken memo's op te nemen. Met wat creativiteit kun je zelfs je eigen unieke beltoon maken.

De dictafoon kun je in verschillende situaties gebruiken, bij een live optreden, bij een vergadering of om een gesproken bericht te sturen naar een contactpersoon. Wanneer je meesterwerk klaar is kun je deze via de deel-knop delen met derden via e-mail of de berichten applicatie.

De lijst met gesproken memo's kun je openen door rechts onder op het grijze bolletje te klikken met de 3 horizontale strepen. Wanneer je een memo selecteert verschijnt er onderaan de deel- en verwijderknop. Wanneer je op de meer-knop () naast de memo klikt krijg je echter meer opties tot de beschikking.

In het 'meer'-menu is het mogelijk om aan de opgenomen memo een label toe te kennen. Wanneer je op de memo klikt krijg je een overzicht van de verschillende labels. Tevens zit er in het 'meer'-menu ook een deelfunctie.

Wanneer je een Memo wilt inkorten volstaat het om op de optie 'Kort memo in' te tappen. Zoals we dit kennen uit de iOS iMovie app is het ook hier mogelijk om de memo in te korten door middel van de buitenranden te slepen naar een gewenste positie. Wanneer je een juiste selectie hebt gemaakt tap je op 'Kort memo in'. Vervolgens is de memo ingekort en opgeslagen.

Meer tips over iOS kun je hier terugvinden.Reacties


  • Marcel

    20 december 2012 om 1:34

    Is er een mogelijkheid om een gewiste memo terug te halen?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!