23 juni 2015

iOS 8iOS: Snel switchen tussen bewerkingsopties in Foto’s

foto iOS app

Alle foto’s die je maakt met je iPhone worden bewaard in de Foto’s applicatie, wanneer je iCloud-fotobibliotheek hebt ingeschakeld worden al deze foto’s gesynchroniseerd via iCloud met je iPad, iPod Touch, maar ook met je Mac.

Foto’s kun je bewerken op al je apparaten, deze bewerkingen worden gesynchroniseerd via iCloud. Foto’s bewerken op je Mac en iPad gaat prima, maar op de iPhone en iPod Touch is het iets lastiger vanwege van het kleinere scherm.

bewerkingsopties in foto's iOS

Een foto kun je bewerken door deze te openen, tik op 'Wijzig' en vervolgens selecteer je het 'klokje' met de bolletjes (zie pijl op bovenstaande foto). Kies hierna een bewerkingsoptie bijvoorbeeld 'Licht', wanneer je nu een andere bewerkingsoptie wilt gebruiken moet je in principe eerst op de drie horizontale strepen tikken, scrollen, een andere optie kiezen.

Echter kan dit veel sneller, veeg met één vinger omhoog of omlaag over de bewerkingsbalk, op deze manier kun je de verschillende bewerkingsopties raadplegen zonder te moeten zoeken in het menu.Reacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!