21 mei 2013

iOS Standaard tijd van agenda meldingen aanpassen

Agenda iCon iosSinds iOS 5 is het dankzij berichtencentrum mogelijk meldingen te ontvangen van verschillende applicaties. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om Agenda meldingen te ontvangen van activiteiten, verjaardagen, enzovoorts.

In Mountain Lion kun je per type activiteit aangeven of je wel of geen melding wilt ontvangen. Vanaf nu is dit ook mogelijk in iOS 6, om de meldingen aan te passen open je de instellingen van de Agenda applicatie via:

Instellingen ▸ E-mail, contacten, agenda's ▸ standaardtijd meldingen

Er zijn drie soorten opties namelijk: activiteiten, Activiteiten die de hele dag duren en verjaardagen. Hiervoor kun je een afzonderlijke melding instellen variërend van ‘Bij aanvang’ tot ‘Twee dagen ervóór’. Bij activiteiten die een hele dag duren of een verjaardag is er zelfs de mogelijkheid om een week van te voren een melding te ontvangen.

meldingenagenda

Wanneer je een agenda deelt met andere personen kun je aangeven of je ook berichten vanuit de gedeelde kalender wilt ontvangen. Schakel hiervoor de optie 'Meld gedeelde agenda' in. Wanneer iemand een agenda-item toevoegt, wijzigt of verwijdert krijg je hiervan een melding. Dit is een handige manier om op de hoogte te blijven van alle afspraken.

Meer tips over iOS 6 kun je hier terugvinden.Reacties


 • Daniël

  21 mei 2013 om 20:54

  Ga ik proberen, want bij mij zijn herinneringen voor verjaardagen van Facebook contacten anders dan iCloud contacten.

 • Jaimy

  22 mei 2013 om 11:21

  Kan je de tijd van “09:00” (Op de dag zelf) ook aanpassen?

 • CiCi

  2 december 2013 om 12:41

  Kan je de tijd van “09:00” uur ook op 10:00 uur zetten ?

 • Chris

  17 maart 2014 om 14:20

  Kan je de tijd van “09:00″ (Op de dag zelf) ook aanpassen?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!