13 maart 2011

NieuwsiPad 2 unboxing videoReacties


 • Martijn

  14 maart 2011 om 0:08

  Mooie video. Echter doet het doet me ook aan twee dingen denken. (1) Ze moeten iOS producten onafhankelijk maken van iTunes. Niet eerst syncen met iTunes voordat je het kan gebruiken… En (2) Waarom hebben ze van de Photobooth app en Camera app niet 1 app gemaakt?

 • dennis

  14 maart 2011 om 0:22

  @martijn Je eerste vraag is waarschijnlijk te beantwoorden met je tweede punt … omdat je anders 2 applicaties hebt, 1 aparte sync applicatie en 1 voor muziek.
  Ik ben het wel met je eens dat het niet logisch is dat je muziekspeler (iTunes) wordt opgestart om je agenda en mail te synchroniseren.
  Je hebt het over Photobooth app en Camera app. Ik vraag me af waarom ze er uberhaupt op zitten: je gebruikt het 1x om te kijken wat het doet en daarna nooit meer!

 • Anske

  14 maart 2011 om 1:40

  Ik dacht in eerste instantie dat dit de unboxing video van appletips.nl (dus van Richard) zou zijn.. ipv een rustige en duidelijk video door ene Zach King..

  wel een leuke video die mij herinnert naar mijn eerste Apple unboxing (iPhone) die de oorzaak bleek van nog vele andere unboxings (zowel voor mijzelf als voor vrienden/familie:)

  zucht.. nog een aantal maanden wachten op de iPhone 5:)

 • marco schreijen

  14 maart 2011 om 20:54

  Goede video, kon zo van Apple komen. Wat me opvalt is dat rare model MacBook pro. Wat is dat voor een vreemde diskdrive? Te zien bij 31 seconden…Aftermarket BlueRay?

 • M

  15 maart 2011 om 19:23

  @dennis ik snap wat je bedoeld en het is inderdaad niet handig om 2 programma’s te moeten gebruiken maar wat martijn volgens mij bedoelde is dat het iPad klaar voor gebruik moet zijn als ‘ie uit de doos komt en dat het synchroniseren alleen nodig zou moeten zijn als je dat zelf, om welke reden dan ook, wilt

Een reactie toevoegen: