12 september 2014

iPad: Herinneringen lijst verplaatsen of verwijderen

herinneringen logo 7 retinaMet behulp van de herinneringen applicatie kun je heel simpel kleine aantekeningen toevoegen om zo bepaalde zaken niet te vergeten. Wanneer je veel verschillende soorten herinneringen hebt dan kun je deze onderbrengen in verschillende lijsten.

Deze lijsten kun je aanmaken via de 'Voeg lijst toe-knop' links onder in de herinneringen applicatie. Voer de gewenste naam in en kies eventueel een kleur voor de lijst. Tap hierna op ‘Gereed’ om de lijst toe te voegen aan de applicatie.

Om een herinneringen lijst te verwijderen of te verplaatsen dien je op de ‘Wijzig’-knop te tappen. Tap naast de lijst op de drie horizontale lijnen en sleep de lijst naar een gewenste positie. Daarnaast kun je ook op de rode knop voor de lijst tappen om de gehele herinneringen lijst te verwijderen.

herinneringenlijst

Het is het ook mogelijk om een gehele herinneringen lijst in één keer te verwijderen, dit kun je doen vanuit het beginscherm van de applicatie. Veeg met één vinger van rechts naar links over de lijst om de verwijder-knop te activeren. Tap vervolgens op verwijder om de gehele lijst (inclusief alle herinneringen) te wissen.

Deze tip werkt alleen op de iPad, klik hier voor de iPhone-versie

Meer over Herinneringen kun je hier terugvinden.Reacties


  • Inga

    12 maart 2015 om 23:33

    Als ik op de “voeg lijst toe” knop druk kleurt deze kort wat lichter, maar verder gebeurt er niks. Het lukt me. Iet om een lijst toe te.p voegen. Wie weet raad.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!