21 maart 2016

NieuwsiPad Pro nu ook beschikbaar met een 9,7-inch scherm

iPad pro tweemaal

Afgelopen najaar bracht Apple de iPad Pro op de markt met een 12,9-inch scherm. De iPad Pro valt zo goed in de smaak dat Apple besloten heeft een kleiner model op de markt te brengen.

In principe is dit de opvolger van de iPad Air 2 en heeft deze iPad Pro een 9,7-inch True Tone display dat 25% helderder is en 40% minder reflecteer. De kleur van het scherm past zich automatischde aan, overeenstemmend aan de omgevingskleur. De iPad Pro 9,7-inch is een krachtige iPad met 64-bits A9X-chip met een M9 bewegings­coprocessor en heeft ondersteuning voor de Apple Pencil.

iPad pro 9.7 inch rosegoud

Net zoals de iPad Pro bevat de iPad Pro 9,7-inch een Smart Connector, hiermee kunnen draadloze toetsenborden en speciale cases worden gekoppeld aan de iPad. Via deze weg worden de accessoires voorzien van energie en kunnen ze gegevens doorsturen naar de iPad.

Voor een optimale beleving heeft de iPad Pro 9,7-inch vier stereoluidsprekers en twee microfoons en wordt de iPad beveiligd met een Touch ID. De iPad Pro 9,7-inch beschikt over een 5-megapixel FaceTime-camera met Retina Flash en een 12-megapixel iSight-camera met dual-ledfliter, 4K ondersteuning en is het mogelijk om Live Photos te maken met het toestel. De Live Photo kunnen bekeken worden door je vinger op de foto te leggen net zoals op alle andere Apple apparaten (geen 3D Touch ondersteuning).

iPad Pro 9,7 inch met smart keyboard

Zoals eerder aangegeven kan op deze iPad ook de Apple Pencil worden gebruikt. Ook zal er een kleinere uitvoering van het Smart Keyboard beschikbaar komen zodat je ook een exemplaar kunt aanschaffen voor de iPad Pro 9,7-inch.

iPad Pro 9,7-inch kopen

De iPad Pro 9,7-inch komt beschikbaar in vier kleuren: roségoud, goud, zilver en spacegrijs en wordt standaard geleverd met 32GB flashopslag. Verder kun je een uitvoering met LTE (4G) kiezen en is er ook een 128GB en 256GB versie beschikbaar. De iPad Pro 9,7-inch kan online vooruitbesteld worden op 24 maart aanstaanden, daarnaast zal deze online en in de officiële Apple Stores te koop zijn vanaf 31 maart 2016 met een prijs van €689 voor 32GB, €869 voor 128GB en €1049 voor 256GB. De iPad Air 2 blijft te koop voor een prijs van €439.

Klik hier voor meer informatie over de iPad Pro 9,7-inch

iPad Pro 12,9-inch

De huidige iPad Pro 12,9 inch heeft ook een kleine update gekregen, het gaat echter alleen om de opslagcapaciteit. Ook deze kan aangeschaft worden in een 256GB variant voor €1279.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!