28 september 2012

iPhone 5 wallpaper special in onze iCandy rubriek

Met wat geluk heb je vandaag een iPhone 5 kunnen bemachtigen in de Apple Store in Amsterdam of bij je telecomprovider. Misschien heb je al een iPhone 5 van de eerdere release in andere EU-landen. Omdat het scherm van de iPhone 5 een andere resolutie heeft dan die van de iPhone 4S zijn de achtergronden uiteraard ook aangepast.

Wekelijks posten we een aantal wallpapers voor de Mac, iPad en iPhone. Uiteraard met de lancering van de iPhone 5 konden we niet achter blijven. Op onze iCandy pagina vind je tien mooie, leuke en stijlvolle wallpapers terug speciaal voor de iPhone 5. Onderstaande afbeelding geeft een kleine impressie weer van de tien iPhone 5 wallpapers.

Met behulp van onze appletips applicatie kun je ze snel en eenvoudig deze wallpapers installeren op je iPhone. Meer informatie over onze applicatie vind je hier terug. De wallpapers ook te downloaden via appletips.nl/icandies

iCandy Update

Daarnaast hebben we onze iCandy pagina een upgrade gegeven, vanaf nu is het (eindelijk) mogelijk te zoeken op categorie. Wanneer je dus opzoek bent naar een wallpaper speciaal voor je iPad, Mac of iPhone volstaat het om onder de afbeelding te klikken op de verschillende categorieën. Daarnaast kun je ook rechts naast de iCandy de verschillende categorieën raadplegen.

Veel plezier met onze iCandy's !Reacties


  • Guillaume

    29 september 2012 om 22:32

    Zitten een paar hele leuke tussen. Dank!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!