18 oktober 2015

iOS 9iPhone 6s: De bewegende beelden van een Live Photo verwijderen

live photos icon

Live Photos is een prachtige nieuwe functie speciaal voor de iPhone 6s (plus). Deze functie zorgt ervoor dat je haarscherpe foto’s kunt maken met je iPhone, door stevig op de foto te drukken komt hij tot leven.

Live Photos kun je inschakelen door tijdens het maken van een foto te tikken op de cirkels in de knoppenbalk. Live Photos schakel je in of uit, het kan goed zijn dat je een mooie foto hebt gemaakt, maar achteraf een Live Photo blijkt te zijn. Dan kun je ervoor kiezen om de Live mogelijkheid te verwijderen. Hoe lees je hieronder terug.

• Open de Foto’s applicatie
• Navigeer naar de Live Photo
• Tik bovenaan op 'Wijzig'

live photos uitschakelen

Je kunt nu de foto bewerken, tik linksboven op de blauwe cirkels. Deze kleuren nu wit en geven aan de Live Photos is uitgeschakeld, bevestig door op 'Gereed’ te tikken. Je houdt nu de 'gewone' foto over, het Live (de beweging) gedeelte is nu uitgeschakeld, maar niet helemaal verwijderd.

Alleen je nu de foto deelt zal alleen de foto worden gedeeld en niet de 'Live Photo’ inclusief beweging. Via de zelfde methode kun je ten alle tijden de Live Photo weer activeren.

Lees ook: Hoe Live Photos maken met een iPhone 6s (plus)?Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!