18 februari 2011

iPhone: De extra aan/uit knop opties

Het kan wel eens voorkomen dat een binnenkomend gesprek op je iPhone niet gewenst is. Op dat moment kan je ervoor kiezen om het gesprek te weigeren. Hiervoor kan je gebruiken maken van de aan/uit knop rechtsboven op je iPhone. Als je het het gesprek alsnog wilt beantwoorden dan kan je gebruik maken van de slider.

Door tweemaal op de aan/uit knop te drukken wordt het binnenkomend gesprek direct doorgestuurd naar je Voicemail. Hierdoor heb je geen mogelijkheid meer om het gesprek op dat moment te beantwoorden.

Met de aan/uit knop is het ook mogelijk om een schermafdruk van je iPhone te maken. Ga naar het gewenste scherm waarvan je een schermafdruk wilt maken. Houd de "home" knop ingedrukt terwijl je kort op de aan/uit knop drukt. Het scherm zal 'flitsen' en het de schermafdruk zal op de fotorol worden geplaatst.

Tevens kan je de aan/uit knop gebruiken als 'snooze' knop wanneer je een alarm hebt ingesteld. Dit kan wel eens handig zijn als je 's morgens met één oog dicht en de andere half open op zoek moet gaan naar de snooze knop op het touchscreen.

• Geupdate artikelReacties


 • Marco

  18 februari 2011 om 8:29

  De direct naar voicemail kan ook door de aan/uit knop + volumeknop samen in te drukken. Hoewel dat snel 2x aan/uit handiger is, vind ik dan.

 • Marijn

  18 februari 2011 om 23:50

  Volumeknoppen werken ook als snoozeknop.

 • Theo

  10 juni 2011 om 19:38

  Als ik tweemaal (snel) op de aan/uit knop druk, wordt de verbindng verbroken en hoort de beller de ingesprektoon. Hij/zij weet dus meteen dat ze worden “weggedrukt”.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!