11 september 2015

adviPhone & festivals: Wat je niet moet doen

iPhone stuk

De zomer begint helaas al weer tegen het einde aan te lopen en zo zijn de meeste festivals al weer achter de rug. Komende weken zijn alweer de laatste festivals! Mooie herinneringen voor jou in ieder geval, maar geldt dat ook voor je telefoon? Je iPhone lijkt namelijk wel de natuurlijke vijand van een festival. Heeft jouw iPhone de zomer overleeft? Hieronder staan de 3 meest voorkomende problemen met smartphones op festivals.

iPhone en de zwaartekracht!

Sta je net lekker wild te dansen op de platen van je favoriete DJ, vliegt je telefoon ineens uit je broekzak. Alsof dat nog niet genoeg hartverzakkingen oplevert springt je buurman ook nog eens in de lucht en land hij op je iPhone. Voordat je ook maar durft te kijken, weet je eigenlijk al hoe laat het is: je iPhone scherm is kapot.

Een kapot iPhone scherm komt vaak voor. Meestal is de oorzaak een val van de telefoon of een harde botsing van je telefoon terwijl deze nog in je broekzak zit. Een grote barst of een totaal versplinterd scherm hoeft niet het einde van je telefoon te betekenen, maar wel van het plezier wat je met je telefoon had.

Een iPhone houdt niet van een drankje!

Je iPhone neem je natuurlijk niet alleen mee om mee te bellen of WhatsAppen. Je telefoon gebruik je natuurlijk ook als camera om de magische momentjes vast te leggen. Op het moment dat jouw favoriete artiest op komt, pak jij je telefoon erbij en film je het eerste nummer om dat moment thuis nog 10x te beleven. Echter vindt iemand het blijkbaar nodig om jouw favoriete artiest van wat verfrissing te voorzien en besluit een biertje richting het podium te gooien. In plaats van dat het biertje de artiest raakt, vliegt het regelrecht over jouw telefoon. Je telefoon valt uit, maar geen tijd om daar nu over na te denken, het optreden is in volle gang. Een natte telefoon droogt natuurlijk niet zo goed in een broekzak en de kans op blijvende waterschade is erg groot en dat betekend vaak dat je telefoon Total Loss is. De herinnering aan het optreden moest onvergetelijk worden, maar niet op deze manier...

Stop je iPhone goed weg!

Je iPhone is waarschijnlijk meer waard dan het entreekaartje voor het festival. Dat weet jij, maar dat weten ook de zakkenrollers en helaas is dat voor hun een goede reden om een festival te bezoeken. Op festivals is het dus op letten voor zakenrollers, maar je telefoon kun je natuurlijk ook zelf verliezen. Door al het dansen, mee doen aan een sit-down en zo hoog mogelijk springen en zo hard mogelijk gaan is de kans best aanwezig dat jouw telefoon even besluit jouw broekzak te verlaten. Zo kan je festivalbezoekje toch ineens een heel stuk duurder worden. Dus let goed op en bewaar je telefoon voor de zekerheid achter een rits.

smart-repair

Heeft jouw telefoon de festivalzomer niet overleeft? Laat je telefoon dan repareren door Smartrepair. Smartrepair is dé specialist voor smartphone, tablet en laptop reparaties. Je kunt langskomen zonder afspraak, parkeren voor de deur en je krijgt 12 maanden garantie op de reparatie! Sinds deze week kun je terecht bij onze nieuwe vestiging in Almere, maar ben je opzoek naar een iPhone reparatie Smart Repair Nijmegen, Den Bosch of Tilburg, dan kun je ook terecht bij onze vestigingen. Woon je echter niet in de buurt dan kun je gebruik maken van onze ophaalservice of u kunt uw telefoon opsturen.


Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.Do NOT follow this link or you will be banned from the site!