5 november 2015

adviPhone kapot? Geen zorgen, tegenwoordig kun je ze overal laten repareren

iPhone stuk

Is jouw iPhone toe aan een reparatie, of werkt er iets niet goed aan jou telefoon?
 Je hoeft je geen zorgen meer te maken waar je jouw telefoon moet laten repareren. Er zijn tegenwoordig vele bedrijven die mobieltjes repareren. Maar dan moet je wel weten welke betrouwbaar zijn en de beste werk leveren.

Hieronder vind je drie bedrijven die zijn gespecialiseerd in het repareren van iPhone's. Deze bedrijven hebben elk hun eigen visie en leveren uitstekend werk! Tevens gaat het bij hun om de beste kwaliteit en de beste tarieven.


Jorphone.nl


Jorphone.nl is een bedrijf dat gevestigd is in De Rijp. Ze repareren alles wat te maken heeft met telefoons. Wat betreft de iPhone repareren ze elke versie van de iPhone. De iPhone 3G, 3GS, 4, 4S, 5, 5C, 5S, 6 en 6 Plus. Hun visie is dat een reparatie maximaal 30 minuten zal duren voordat het klaar is. Dit gebeurt in 95 % van de reparatie gevallen. Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatieve onderdelen. Tevens krijgt iedere klant 3 maanden garantie bij een reparatie.


iphone-repair

Phonedokter.nl


Net als Jorphone.nl voldoet Phonedokter.nl aan bijna dezelfde voorwaarden. Ze zijn gevestigd in Schiedam. Reparaties duren hooguit 30 minuten en het is klaar terwijl je wacht. Overigens krijg je bij Phonedokter.nl 6 maanden garantie bij elke reparatie. Bij elke reparatie die zij uitvoeren is er de mogelijkheid dat je mag meekijken waar ze mee bezig zijn. En natuurlijk is er behoud van je eigen gegevens.


iPhonekliniek.nl


Naast de twee bovenstaande bedrijven is er ook nog de iPhonekliniek.nl. Deze is gevestigd in Rotterdam. Dit bedrijf heeft net als Jorphone.nl en Phonedokter.nl bijna dezelfde voorwaarden als het gaat om reparaties van je iPhone. Hier kan je natuurlijk ook meekijken bij de reparatie van jouw telefoon. Bij iPhonekliniek.nl kan je online of telefonisch een afspraak inplannen. 

Meestal wordt de geleden schade betaald door de verzekeraar. Je kunt hierbij jouw verzekeraar inschakelen en vragen naar de opties. Je kunt overigens altijd contact opnemen of langsgaan bij bovenstaande bedrijven voor verdere advies voor de reparatie van jouw telefoon.


Het achterlaten van commentaar is niet (meer) mogelijk.Do NOT follow this link or you will be banned from the site!