18 september 2010

iTunes 10: Ping uitschakelen

Sinds versie 10 is iTunes voorzien van sociale netwerk mogelijkheden in de vorm van Ping. Hoewel de mogelijkheden van Ping op dit moment nog vrij beperkt zijn zal er in de toekomst waarschijnlijk een hoop leuke features aan toegevoegd worden.

Wanneer je jezelf hebt aangemeld bij Ping en daar om een of andere reden spijt van hebt gekregen dan is het mogelijk om je Ping account in zijn geheel te verwijderen.

Je kan je Ping account met de onderstaande 3 stappen verwijderen:

1. Ga naar de iTunes store in de linker kolom.

2. In de zwarte navigatiebalk zie je rechts je gebruikersnaam staan. Op het moment dat je hier overheen gaat met je muis zie je een driehoekje verschijnen, klik hierop en selecteer de optie ‘Account’.

3. Na het invoeren van je wachtwoord verschijnt je accountinformatie. Halverwege in dit venster zie je ‘Ping: aan’ met rechts ervan de knop ‘Uitschakelen’. Wanneer je op de knop drukt dan krijg je een waarschuwing te zien dat je profiel en alle activiteiten worden verwijderd en na zeven dagen permanent worden gewist. Als je dit wilt bevestig je dit met de knop ‘Turn off’.Reacties


 • romeo

  18 september 2010 om 8:46

  Hartelijk dank voor deze. Ping gebruik ik toch helemaal niet. Geef mij maar last fm.

 • Joeri

  18 september 2010 om 9:46

  Maar hoe krijg je die suffe Ping nu uit de bron lijst aan de linkerkant?

 • Richard

  18 september 2010 om 19:42

  @ Joeri: Dat wil ik ook heel graag weten. Iemand?

 • Eelco Deuling

  18 september 2010 om 23:57

  …gaat natuurlijk niet: heb alles nagezocht!

 • Patrick

  1 oktober 2010 om 13:13

  Waar is de Genius-zijkolom. Dat ze iets toevegen alla, maar iedere keer alles maar te veranderen. Dat werkt toch niet voor zo’n autist als ik.

Een reactie toevoegen: