12 september 2012

NieuwsiTunes 11 vanaf eind oktober beschikbaar

Op het 'It's almost here' event van vandaag heeft Apple een nieuwe versie van iTunes geïntroduceerd. De elfde release van iTunes heeft een frisse nieuwe iOS-achtige make-over gekregen.

De layout van de Music en App Store heeft een flinke update gekregen waarbij de zoek mogelijkheden sterk zijn uitgebreid. Artiesten krijgen de extra mogelijkheid om 'goodies' zoals foto's en video's toe te voegen aan een album. Wanneer je een album opent dan zal deze worden weergegeven op dezelfde manier als een map in iOS.

De miniplayer in iTunes 11 is voorzien van een geheel nieuwe layout. Deze ziet er zeer strak uit en geeft je de mogelijkheid om te zoeken in de muziek bibliotheek.

Met behulp van iCloud kan je tijdens het bekijken van een video switchen naar een ander Apple device. Automatisch zal de video starten op de plaats waar je de video hebt verlaten.

Niet alles wat Apple bedenkt veranderd in goud, vanaf 30 september zal Ping niet meer beschikbaar zijn.

iTunes 11 zal eind oktober beschikbaar komen, de eerste beta zullen snel verschijnen op developer.apple.com.

geupdate artikel i.v.m. PingReacties


 • Bart

  13 september 2012 om 10:07

  Gelukkig kun je nog wel overschakelen naar de oude lijstweergave in iTunes. Dit werkt met een grote bibliotheek voor mij het fijnste.

  De nieuwe miniplayer vind ik wel een sterke vooruitgang. Ik gebruik hem nu vaak en ben zeer verheugd hem te zien!

 • Chinees

  6 november 2012 om 20:23

  IK SNAP HET NIET! BIJ JULLIE STAAN ALLEMAAL IN DE LINKER KOLOM VAN DIE BELTONEN ENZ. EN BIJ MIJ STAAT DAT NIET! HELP MIJ!!!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!