1 september 2013

NieuwsFilm JOBS vanaf 5 september te zien in de bioscoop

JOBSposterHet overlijden van Steve Jobs ligt bij vele Apple gebruikers nog vers in het het geheugen. Na de biografie over het leven van Steve Jobs is het nu de beurt aan 'JOBS', de eerste bioscoopfilm die het levensverhaal van Steve Jobs en het ontstaan van Apple verteld. De film wist de afgelopen maanden al flink wat aandacht te trekken door de verschillende trailers, foto's en de promotour van hoofdrolspeler Ashton Kutcher.

De normaal gesproken 'losbandige' Ashton Kutcher heeft ditmaal een serieuze rol te pakken en lijkt bovendien als twee druppels water op de jonge Steve. In de film komen er verschillende aspecten aanbod: de opstart van Apple, introductie van de iPod en eerste Apple computers, Steve's leven in de beruchte garage van de familie Jobs, enzovoorts.

Steve was een geniale man die veel heeft betekend voor onze wereld, maar was ook erg lastig om mee te samenwerken. In de film maak je daarom ook kennis met de andere kant van Steve en zijn imperfecties. Denk hierbij aan de onverstandige keuzes die hij zowel bij Apple als in zijn privé-leven heeft gemaakt.

jobs1

In de Verenigde Staten is de film halverwege augustus in premiere gegaan, de meningen over de film zijn verdeeld. De Amerikaanse pers is minder enthousiast over de film in zijn geheel, maar het scenario en acteerwerk van de hoofdacteurs wordt geprezen. Helaas moet de regisseur, Joshua Michael Stern, de meeste klappen incasseren. Volgens de filmcritici is het hem niet gelukt om het publiek te verrassen. In tegenstelling tot de pers zijn de bioscoopbezoekers echter wel razend enthousiast over de film.

jobs2

Voor menig Apple liefhebbers is de film een feest van herkenning en voor nieuwelingen is het de ideale manier om meer te weten te komen over de start van Apple, de rol van Steve en uiteraard ook andere personen die enorm belangrijk waren bij de ontwikkeling van Apple.

De film JOBS draait vanaf aanstaande donderdag 5 september in de Nederlandse bioscopen, de Belgen kunnen al een dagje eerder de film bezoeken. Meer informatie over de film kun je terugvinden op de officiële website jobsfilm.nl. Bekijk alvast onderstaande trailer van de film om in de stemming te komen.

Win duo-tickets!

Speciaal voor deze release mogen we in samenwerking met Entertainment One Benelux 4 maal 2 twee bioscoopkaartjes weggeven voor de film JOBS. Deze kun je inwisselen in een bioscoop bij jou in de buurt op een datum naar keuze. Op deze manier ben je dus niet afhankelijk van een plaats of datum. Om kans te maken op deze tickets dien je onderstaand formulier in te vullen en de vragen correct te beantwoorden voor zaterdag 07 september 10:00 uur. Gebruikers van onze app dienen de (mobiele) webpagina te bezoeken om het formulier te raadplegen. De winnaars krijgen een persoonlijk bericht.

De winnaars:

▸ Dennis Spelt
▸ Myrthe Diekmeijer
▸ Max Simonse
▸ Gerrit van der SteltReacties


 • 064harry

  1 september 2013 om 10:17

  Weer zo’n tegekgave actie van Appletips!

 • iShade98

  1 september 2013 om 10:22

  Mooie actie van appletips voor de zoveelste keer. Thnx

 • Richard

  1 september 2013 om 10:28

  Super toffe actie!

 • Rob den Hertogh

  1 september 2013 om 11:12

  Een betere actie kan ik mij niet voorstellen en zo blijft Steve Jobs nog beter in mijn herinnering.

 • MauriceH

  1 september 2013 om 16:10

  Ik hoop echt dat ik win!

  Ik had al meer aan zo’n actie meegedaan, van een andere site, en toen won ik kaarten, maar toen heb ik die moeten weggeven omdat ik overhaast weg moest. Spannend!!!!!

 • mike

  1 september 2013 om 18:53

  Leuke actie wederom van Apple tips! thx

 • Aaipad

  1 september 2013 om 19:18

  Leuke actie weer van Appletips!

 • Tom de Ruiter

  1 september 2013 om 20:59

  Leuke actie, nu nog winnen ;)

 • Hans ten Caten

  2 september 2013 om 9:57

  Interessant boek, ben erg nieuwsgierig naar de film.
  Leuke actie van AppleTips.

 • Lars

  2 september 2013 om 13:52

  Appletips, tis sowieso een super vette site :)

 • Peter

  4 september 2013 om 9:16

  Leuke actie wederom van Apple tips! thx

 • MauriceH

  7 september 2013 om 17:05

  Wanneer krijgen de winnaars een bericht?

 • Myrthe Diekmeijer

  7 september 2013 om 21:52

  Ik heb gewonnen!!!!!
  Bedankt, Appletips!

 • MauriceH

  7 september 2013 om 22:54

  Haha, ben er vandaag toch nog heen geweest, bioscoop bon gekregen :P

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!