1 september 2013

NieuwsBekijk gratis de grootste artiesten op het iTunes Festival

itunes festivalHoewel hier in Nederland het festival seizoen tot zijn einde komt, begint vandaag in Londen het iTunes Festival. Dertig dagen lang komen bekende artiesten op uitnodiging van Apple optreden in het Roundhouse dat gelegen is in Londen.

Net zoals de vorige jaren worden alle concerten live gestreamd en kun je deze bekijken op al je Apple apparaten. Zo kun je de gratis iTunes festival applicatie downloaden op je iPhone, iPad en iPod Touch of via de iTunes Festival App op je Apple TV.

Wanneer je de Apple TV opstart zal je onmiddellijk een speciale iTunes Festival-knop zien in het hoofdmenu van de Apple TV waarmee je live verbonden wordt met Londen. Op deze manier kun je net zoals in de iTunes Festival app en tijdens de Apple Keynotes live het evenement volgen. Let op dat deze optie alleen beschikbaar is wanneer je Apple TV over de software 5.3 beschikt. Uiteraard is het ook mogelijk via de website van iTunes Festival het evenement live te volgen.

iTunesfesti

Wanneer je op dit moment de applicaties opent krijg je een overzicht van alle artiesten te zien inclusief bijhorende informatie. Daarnaast kun je de gehele line-up bekijken en kun je deze automatisch toevoegen aan je agenda.

Het voordeel van dit evenement is dat het gratis is en enorm veel bekende artiesten aanwezig zullen zijn. Enkele bekende namen zijn Lady Gaga, Justin Timberlake, Katy Perry, Kings of Leon, Elton John, Artic Monkeys, Thirty Seconds to Mars, enzovoorts Uiteraard zijn er meerdere bekende en onbekende artiesten die het podium zullen vullen want per dag staan er minstens 2 artiesten te pronken.


Helaas! De bovenstaande app is helaas niet meer beschikbaar in de App Store


Klik hier om de Nederlandstalige versie van de trailer te bekijkenReacties


 • dirkjan

  1 september 2013 om 21:10

  Heel tof dit, maar versie 5.3 komt niet op mijn ATV2. Anders ben ik mn JB, xbmc en firecore apps kwijt :)

 • Wesley Fabry

  1 september 2013 om 21:21

  Neen hoor dirkjan: klik hier

 • dirkjan

  2 september 2013 om 7:12

  @wesley thanks, maar dit wist ik wel. Ik wil alleen geen tethered JB. Effin, via airplay vanaf m’n iPad kan ook altijd nog…

 • Jos

  10 september 2013 om 21:39

  Itunesfestival is leuk maar streamen van ipad naar tv (via Apple tv 3) werkt niet echt. Wel beeld maar geen geluid. Bij enkle nummers wel geluid! …tsja zo perfect is Apple dus niet of. …?

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!