12 december 2013

NieuwsKersttip: Koop een iTunes of Apple Store cadeaubon online

apple logo retina grijsIedereen kent ondertussen wel de iTunes cadeaubonnen van Apple waarmee je het tegoed op je iTunes Store account kunt aanvullen. Deze cadeaubonnen kun je kopen in verschillende winkels en supermarkten, maar je kunt ze ook online aanschaffen in de Online Apple Store.

Handig, want deze winkel is altijd open en is er de mogelijkheid om de cadeaubonnen per e-mail te versturen. Deze kun je dan zelf afdrukken of versturen naar de gelukkige. Om een fysieke iTunes Cadeaukaart te kopen en vervolgens via de post te versturen dien je deze pagina te bezoeken in de Apple Store.

Hier heb je de keuze tussen verschillende iTunes kaarten en prijzen, let op dat je deze voor 20/12 besteld als je hem op 25 december in huis wilt hebben. Wanneer je liever per e-mail een cadeaukaart wil bestellen dan kun je terecht in de iTunes Store. Klik hier om deze te raadplegen, ook bij deze kaarten kun je zelf de prijs bepalen en een persoonlijke tekst toevoegen.

itunesbon

Je kunt niet alleen voor de iTunes Store cadeaubonnen aanschaffen maar ook voor de Apple Online Store. Deze kun je zelf samenstellen tot een maximumbedrag van € 2000. Op deze manier kan de gelukkige zelf beslissen welk product hij wilt aanschaffen. De Online Apple Store cadeaubon wordt alleen per e-mail verstuurd en dient ten laaste op 23/12 aangemaakt te worden om deze voor de kerst te ontvangen.

applestorebon

Klik hier om een Apple cadeau bon voor de Online Apple Store of iTunes store te bestellen.

Meer over Apple kun je hier terugvinden.Reacties


  • Karel

    12 december 2013 om 13:04

    En nu nog een makkelijke manier om via iDeal je eigen Apple-ID tegoed te kunnen opwaarderen.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!