6 februari 2015

Korting op de premium versie van Evernote, LastPass, Pocket, Dropbox en Wunderlist

StackSocial heeft weer een fantastische bundel in de aanbieding, het gaat hier om de Epic Productivity Pack met maar liefst 4 premium applicaties waaronder een jaarabonnement op Evernote en Pocket. De bundel bevat vier (eigenlijk 5) bekende en populaire applicaties, de meeste zijn gratis te gebruiken.

Echter schuilt de kracht in deze applicaties achter hun premium-functies waarvoor je een jaarabonnement moet afsluiten. Dankzij deze fantastische bundel kun je deze 4 applicaties een jaar lang premium gebruiken. Verder krijg je een 3 maanden lang toegang tot de premium-functies van Dropbox en een 8 weken durende proef-versie van de New York Times.

96E8A170-8DB5-49AF-A74B-E0A5CCA2D487

De Epic Productivity Pack bevat Evernote, LastPass, Wunderlist en Pocket. Vier applicaties die hun productiviteit al bewezen hebben. Evernote is de notitie applicatie de feilloos werkt op het internet, iOS, OS X en overige apparaten. Wunderlist is een herinnering applicatie die to-do lijsten en herinneringen naar een hoger level tillen.

Lees je iets interessants en wil je dit later opnieuw raadplegen dan kun je Pocket gebruiken. Pocket Premium slaat automatisch een permanente kopie op van je content. Lastpass bewaard al je wachtwoorden, vereenvoudigt het onthouden en synchroniseert deze met al je apparaten.

De vier applicaties zijn in vele applicaties (750+) standaard geïntegreerd en dankzij iOS 8 kun je ze ook integreren in iOS. Voor OS X zijn er ook een hoop extensies te installeren zodat je ze ook rechtstreeks vanuit Safari bijvoorbeeld Evernote kunt raadplegen.

De prijs voor Epic Productivity Pack bedraagt slechts $59,99 (€52) dat is in totaal zo’n 72% korting. Vergeet niet dat je drie maanden lang de premium-functies van Dropbox kunt gebruiken. Klik hier voor meer informatie over de bundel of om hem gelijk aan te schaffen. Het gaat hier om een tijdelijke aanbieding, wees er dus snel bij.

De bundel bevat codes die je kunt inwisselen om toegang te krijgen tot de premium-functies van eerder genoemde applicaties. Heb je al een abonnement lopen op één van deze diensten dan kun je de bundel toch aanschaffen. Het goedkoper jaarabonnement zal dan pas ingaan als je huidige jaar is afgelopen.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: