25 oktober 2013

advLeapp opent 3e Leapp Store in Zwolle

logo_MGAWaar retail Nederland zware tijden van economische crisis doormaakt, opent Leapp wederom een Store in Nederland, en wel in Zwolle! “En we zijn nog lang niet klaar!”, aldus Job Pijpers de Operations Manager van Leapp.nl en Leapp Stores Nederland.

Na de winkels in Amsterdam en Eindhoven is als volgende locatie gekozen voor Zwolle. “Deze keuze is gebaseerd op een gelukkig samenloop van omstandigheden. Leapp was op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden richting Noord/Oost Nederland. Dankzij de prettige samenwerking met Apple Premium Reseller Xando, kwam deze prachtige winkel binnen ons bereik”. We zien veel aanloop naar onze online winkel Leapp.nl en naar onze winkel in Amsterdam vanuit Noord en Oost Nederland. Wij verwachten door onze fysieke aanwezigheid in Zwolle deze klanten in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Leapp.nl is van origine een online retailer van refurbished en ex-demo Apple apparatuur zoals MacBooks, iMacs, iPhone’s en iPads. Als marktleider in Nederland slaat Leapp dankzij de lagere aanschafprijzen het “bruggetje” tussen (nog) niet Apple gebruikers naar Apple gebruikers. Omdat het clicks to bricks principe, waarbij klanten dus ineens ook kunnen zien wat ze kopen, hier erg goed bij aansluiten, blijken de winkels een doorslaggevend succes!

banner_zwolle4

De Leapp Store wordt vandaag (zaterdag 26 oktober) feestelijk geopend. “We zijn er klaar voor” zegt Job, “tijdens de opening in Eindhoven eerder dit jaar was de wachtrij bij de kassa’s gemiddeld 1 uur. dit keer laten we dat niet gebeuren!”

Loco burgemeester De Heer opent om 9.30 uur de deuren van Leapp Store aan de Diezerstraat 84 in Zwolle.

In totaal opent Leapp in de komende 2 jaar nog 6 winkels verspreidt over Nederland.

Meer informatie: http://www.leapp.nl
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!