9 februari 2016

Lever je oude iPhone in voor korting in de Apple Store

iPhone 5s

Het is altijd fijn om korting te krijgen in de Apple Store, maar Apple houdt zelden kortingsacties. Toch kun je bij aanschaf van een nieuwe Apple product korting krijgen.

Zo kun je jouw oude iPhone, iPad, Mac, maar ook smartphones, tablets en PC’s van andere fabrikanten inleveren voor korting. Apple heeft op hun eigen website informatie staan over het inruilen van oude apparaten voor korting in de Apple Store. Zo is een 'oude' iPhone 6 (16GB) nog zo’n €300 waard, dat is mooi wanneer je de nieuwe versie wil aanschaffen.

Uiteraard hoe beter je oude smartphone functioneert en eruitziet, hoe hoger de korting. Let wel de korting wordt niet uitbetaald in cash, maar in waardebonen voor de Apple Store. Deze procedure is handig voor personen die niet graag hun toestel verkopen via tweedehands websites of webshops (winkels) die oude toestellen opkopen.

Via deze Apple webpagina kun je de waarde van je oude smartphone bepalen. Klik hiervoor op 'Ruil je smartphone in' en volg de stappen. Onmiddellijk krijg je de optie voor iPhone, in de menubalk van de bekomen website kun je wisselen tussen: iPad inruilen, iPhone inruilen en Niet-Apple devices.

Korting op nieuw iPhone

Wanneer je jouw oude toestel meeneemt naar een Apple Store dan krijg je direct korting op de aanschaf van een nieuw product. Wil je een Mac, iPad of pc inruilen? Dan vind je hier meer informatie terug en kun je online de waarde controleren van je oude toestel.

Apple werkt samen met het bedrijf Brigtstar bij het inruilen van oude apparaten, de voorwaarden en overige informatie over de korting lees je hier terug.

Lees ook: Een iPhone, iPad of iPod touch gereedmaken voor verkoopReacties


  • Leo Gerber

    10 februari 2016 om 14:17

    Voor de Belgische apple gebruikers wel handig te weten dat je ook bij de authorized reseller Switch (heb er geen aandelen) de waarde kan laten berekenen. Doorgaans ligt daar de inruilwaarde nog een stuk hoger.
    Voor mij Iphone 6 krijg ik bij apple nog 300 eur, bij Switch nog 480…

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!