27 februari 2017

ScreencastiOS: Lijstweergave activeren voor afspraken in de Agenda app

agenda icoon retina ios

Met behulp van de Agenda applicatie op je iPhone of iPad is het mogelijk om al je afspraken te beheren, plannen en te onthouden. Al deze afspraken vind je terug in de verschillende weergaven in iOS Agenda zoals dag-, week-, maand- en jaarweergave. De lijstweergave is ook aanwezig, alleen moet je die op een speciale manier activeren.

Met behulp van de lijstweergave is het mogelijk al je afspraken op chronologische volgorde te bekijken. De afspraken die als eerste zullen plaatsvinden staan bovenaan gevolgd door de overige afspraken en activiteiten. Op een iPad kun je deze weergave eenvoudig bekijken door te tikken op het vergrootglas in de knoppenbalk.

Lijstweergave activeren in Agenda op iPhone of iPod Touch

Wil je deze weergave activeren op een iPhone of iPod Touch, dan moet je enkele extra stappen doorlopen om de lijst te openen. Volg hiervoor onderstaande stappen.
• Open de Agenda applicatie
• Selecteer een dag en open de dag weergave
• Tik vervolgens op de drie horizontale lijnen naast het vergrootglas
• Deze wordt rood en onmiddellijk wordt de lijstweergave geactiveerd

Lijstweergave aanpassen in iOS Agenda

Nu heb je de mogelijkheid om alle afspraken in één oogopslag te bekijken door middel van een lijst. De afspraken zijn op datum gesorteerd en zo eenvoudig te raadplegen. Let wel op dat je deze weergave alleen via de dagweergave kunt activeren. Hiervoor dient de maandweergave + afsprakenoverzicht niet actief te zijn. Dit wil zeggen dat je bij de maandweergave niet moet tikken op de twee horizontale lijnen met rechthoek naast het vergrootglas (mag niet rood zijn).

Lees ook: Meldingen voor Agenda beheren op een iPhone of iPad


A post shared by appletips.nl (@appletips.nl) on
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!